به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، سید موسی خادمی استاندار لرستان با بیان اینکه مناسبسازی یک موضوع نگرشی و رویکردی است، اظهار کرد: اگر ما معتقدیم که انسان بالاترین موجود است باید او را محور همه چیز تصور کرد.
وی افزود: این نگرش باعث میشود همه برنامهها و اقدامات، زیر مجموعه آن قرار گیرد و جامعه این را بهعنوان یک تکلیف بداند که اگر کسی بتواند به خدمتی دسترسی پیدا کند، دسترسی دیگران را بهراحتی و بدون مشکل مهیا کند و این تبدیل به فرهنگ، نگاه و مطلوبهای جامعه شود.
استاندار لرستان با اشاره به اینکه همه کارها را نباید بهتنهایی به عهده دولت و حاکمیت انداخت، بیان کرد: همه ما بهعنوان شهروندان یک جامعه باید این فرهنگ را در رفتارها و اخلاق خود بهصورت نهادینه داشته باشیم تا بتوانیم با ایجاد فرصت؛ دیگران بتوانند بهطور یکسان از امکانات جامعه استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: دولت و حاکمیت نیز باید وظایف خود را در ایجاد نظم، تأمین امنیت و منابع بهخوبی انجام دهد؛ همانگونه که در سطح استان اقدامات خوبی در راستای مناسبسازی صورت گرفته است.
خادمی با بیان اینکه در لرستان درصد جامعه معلولین نسبت به میانگین کشوری بالاتر است، گفت: در حالیکه ۳ درصد جمعیت کشور را معلولین تشکیل میدهند این میزان جمعیت در لرستان ۵ درصد است.
وی با تأکید بر اینکه محیطهای اداری، تجاری، درمانی، تفریحی برای استفاده معلولین باید مناسبسازی شود، اظهار کرد: از جنبه مردمی و حاکمیتی افراد توانبخش حق دارند از همه امکانات در حوزههای مختلف استفاده کنند و کسی حق ندارد به بهانههای مختلف حقوق را از عدهای سلب کند.
استاندار لرستان تصریح کرد: در سطح استان اقدامات خوبی برای مناسبسازی انجام گرفته، اما به دلیل اینکه بیشتر ساختمانها و اماکن از قبل استانداردسازی نشده است برای بازسازی آنها کار به دشواری انجام میشود.
وی اظهار داشت: مهم این است که در تمامی ساختمانها و اماکن استانداردسازی و مناسبسازی رعایت شود.
خادمی تأکید کرد: از طریق مصوبات این جلسه به مرکز پیشنهاد شود تا ردیف مشخصی برای تأمین منابع مناسبسازی در بودجه سالیانه کشور برای دستگاهها لحاظ شود.
انتهای پیام/م