به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، موساکا نوعی غذای یونانی است که مواد اصلی آن بادمجان و گوشت چرخکرده هستند. البته گاهی به آن موساکا ترکیهای هم گفته میشود، چون در این کشور هم نسبتا رایج میباشد. در این مطلب طرز تهیه این موساکای خوشمزه را به شما آموزش دادهایم.
مواد لازم برای تهیه موساکا یونانی
سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
بادمجان: ۵ عدد
گوجه فرنگی: ۴ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
سیر: ۳ الی ۴ حبه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
سس سفید: ۱ و نیم پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه موساکا یونانی
۱. برای تهیه موساکا باید سیب زمینیها را بپزیم و برای اینکه زودتر بپزند کافیست پوستشان را بکنیم و از وسط نصفشان کنیم و بگذاریم داخل قابلمه تا بپزند.
۲. بادمجانها را هم که پوست کنده و ورقهای بریدهایم به نمک آغشته میکنیم و برای نیم ساعت میگذاریم بمانند تا تلخیشان از بین برود و بعد سرخشان میکنیم.
۳. حالا نوبت مایه گوشت است. پس پیاز را رنده یا خرد کرده و با روغن تفت میدهیم و وقتی کمی سرخ شدند زرچوبه و فلفل هم به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا پیاز طلایی بشود.
۴. حالا فلفل دلمهای و سیر خرد شده را هم به آن اضافه میکنیم و مواد رل تفت میدهیم تا فلفل و سیر هم نرم بشوند.
۵. بعد رب را اضافه میکنیم و مواد را تفت میدهیم تا رب هم از خامی در بیاید.
۶. در نهایت گوشت چرخ کرده را هم اضافه کرده و تفت میدهیم تا گوشت کاملا بپزد.
۷. گوجهها را نصف کرده و با حدود یک سوم لیوان آب داخل مخلوط کن میریزیم تا پوره شوند.
۸. درنهایت گوجه را به مایه گوشتی اضافه کرده و مخلوطشان میکنیم.
۹. حالا اجازه میدهیم تا مایه کاملا بپزد.
۱۰. حالا میرویم سراغ تهیه سس موساکا و چیدن مواد روی آن. برای موساکا به سس سفید احتیاج داریم. وقتی سس حاضر شد همانطور که هنوز داغ است و حرارت هم ملایم، یکی از تخم مرغها را داخلش میشکنیم و هم میزنیم.
۱۱. بعد تخم مرغ دوم را اضافه کرده و باز مواد را خوب مخلوط میکنیم.
۱۲. حالا سس موساکا هم حاضره است.
۱۳. در نهایت مواد را لایه لایه داخل ظرف نشکن مخصوص فر میچینیم. ابتدا کف ظرف را چرب میکنیم و یک لایه سیب زمینی پخته که حلقه حلقه بریدیم میچینیم. بهتر است کمی نمک هم روی سیب زمینی پخته بپاشیم. حالا نوبت مایه گوشت و بعد بادمجون سرخ شده و دوباره سیب زمینی است. حالا یه لایه از سسی که آماده کردیم و در نهایت کل سطح سس را با پنیر پیتزا میپوشانیم و ظرف را برای مدت سه ربع داخل فر میگذاریم تا مزه مواد به خرد هم بروند و پنیر هم کاملا آب شود. در نهایت برای ۵ الی ۱۰ دقیقه گریل را روشن میکنیم تا سطح پنیر برشته بشود.
۱۴.حالا موساکای لذیذ ما آماده برای سرو است.نوش جان.
منبع: وب سایت دو نفره
انتهای پیام/