به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس ،رضا برومند مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت: نخستین جشنواره گردشگری، غذا و هنرآشپزی در میناب به کار خود پایان داد.
وی افزود:در بخش استعداد یابی آشپزی، فائقه عسکری و صغری منتظری بطور مشترک اول و معصومه سالاری و نجمعه ستوده از بندرعباس مقام دوم را از آن خود کردند.
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت: طیبه محسنی از میناب و سهیلا نجفی از رودان هم سوم شدند.
رضا برومند افزود:در بخش رستوران برتر هم کیوان احمدی از رستوران هتل صدف میناب و ابوالقاسم لاجوردی از هتل جهانگردی میناب مقام اول را کسب کردند.
وی گفت:ژاله نیکرو از رستوران نمونه بندرعباس دوم و محسن کرمی از هتل سینگوی قشم مقام سوم جشنواره را به خود اختصاص دادند.
نفرات اول تا سوم هر دو بخش در جشنواره ملی که در بهمن ماه به میزبانی بندرعباس برگزار میشود حضور مییابند.
این نمایشگاه با هدف حمایت از فرهنگ غذایی، استعداد یابی آشپزی در استان، افزایش شادابی و نشاط بین مردم و ترویج گردشگری غذا، از سوم تا پنجم بهمن در مجتمع تفریحی صدف میناب برگزار شد.
در پایان از بین ۳۰ غرفه این جشنواره، پنج غرفه برتر معرفی شدند.
انتهای پیام/ف