به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مجید شیرانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و آموزشی چهارمحال و بختیاری گفت: طرح ارتقای سلامت برای ۸ محصول کشاورزی از امروز دوشنبه ۸ بهمن ۹۷ و با همکاری اداره کل جهاد کشاورزی در استان آغاز شد.
وی با اشاره به اجرای این طرح برای اولین بار افزود: این محصولات شامل سیب درختی، هلو، سیب زمینی، پیاز، خیار مزرعهای و گلخانهای، گوجه فرنگی گلخانهای و مزرعهای است.
شیرانی اضافه کرد: این طرح در بازه زمانی چهار ساله و بمنظور تأمین امنیت غذایی و تولید محصولات کشاورزی سالم اجرا میشود.
وی، کنترل آلایندهها و باقیمانده سموم و فلزات سنگین سرب و آرسنیک را مهمترین برنامه عملیاتی این طرح بیان کرد و گفت: در این طرح هر سه ماه یکبار، نمونههایی از این محصولات برای نظارت بر میزان آلایندهها آزمایش میشود.
شیرانی ادامه داد: ۸۰ کارشناس در اجرای این طرح و برای آموزش کشاورزان و نظارت بر سلامت این محصولات مشارکت دارند.
انتهای پیام/خ