به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،غلامرضا غفاری معاون وزیر علوم، تحقیقات وفناوری اطلاعات امروز در گردهمایی سراسری مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در اصفهان اظهار داشت: دانشگاه ها همواره به عنوان نهاد دانشگاهی دیده شده اند و هیچگاه نگاه بنگاه و یا سازمان دانشگاهی به آنها وجود نداشته است.
وی هدف دانشگاه را تحویل دانش آموخته به جامعه اعلام کرد و ابراز داشت: برخی از دانشجویان تنها با کارت دانشجویی هویت دانشجویی دارند و هیچ نگاهی یا تعصبی به دانشگاه خود ندارند اما برخی از دانشجویان خود را از پیکره دانشگاه می دانند.
معاون اجتماعی و فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: دانشجویی که تنها نام دانشجو را یدک می کشند به طور طبیعی نمی تواند عنوان و مسئولیتش را در چارچوب و درون دانشگاه تدوین کند.
وی با اشاره به اینکه در سال ۵۷ به ازای هر ۲۵۰ نفر یک دانشجو بود و امروز به ازای هر ۲۵ نفر یک دانشجو هست، اضافه کرد: دانشگاه اجتماعی دانشگاهی است که ساحتهای فرهنگی، سیاسی را در ذیل خود دارد و این نوع دانشگاه ها رسالت های فراوانی را بر عهده دارد.
غفاری بیان داشت: لازم است که باید به عرصه فرهنگی و اجتماعی اعتنا کنیم چرا که رونق دانشگاه و اثرگذاری آن در عرصه اجتماعی و در مقیاس محلی، ناحیه ای، منطقه ای و جهانی به فعالیت و اهتمام در این عرصه باز میگردد.
وی تصریح کرد: یک دانشگاه اجتماعی همواره باید خود را مورد نقد قرار دهد، با این نقد به سمت اثرگذاری بیشتر و پیشرفت حرکت خواهیم کرد.
معاون اجتماعی و فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: حوزه اجتماعی و فرهنگی را نمی توان نادیده گرفت اکنون نیاز به هنر مدیریتی خاص داریم که با تمام مجموعهها همراهی و هم فکری داشته و با نگاه خردمندانه و واقع گرایانه عملیاتی شود.
انتهای پیام/م
منبع:مهر