معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، گفت: با کاهش سایز مرغ هزینه مصرف نهاده و هزینه انرژی در واحد تولیدی کم شده و تعداد دوره پرورش افزایش میابد.
سید احمد زکریایی نژاد با بیان اینکه با کاهش زمان پرورش مرغ در مرغداریها، مصرف آنتی بیوتیکها کاهش چشمگیری خواهد داشت تاکید کرد: با تولید مرغهای کوچک میتوانیم در زمینه صادرات مرغ فعالیت بیشتری داشته باشیم.
وی افزود: در این طرح، سن کشتار ۴۲ روزه است و وزن استاندارد، ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ گرم میباشد.
در ادامه دکتر قادر زاده دکترای اقتصاد کشاورزی و مدرس دانشگاه کردستان گفت: طرح مرغ سایز دارای مزایای خاصی است و برای تولید کننده و مصرف کننده میتواند توجیه اقتصادی مناسبی داشته باشد.
قادرزاده با بیان اینکه کاهش هزینههای تولید با عرضه مرغهای کوچکتر شکل میگیردخاطر نشان کرد: در این طرح کیفیت گوشت مرغ افزایش پیدا میکند و خطر ابتلا به برخی از بیماریها نیز پایین میآید.
انتهای پیام/م