به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، ترانسفورماتور یا همان ترانس از دو سیم پیچ تشکیل شده که روی هسته فلزی که جنسهای مختلفی داره پیچیده میشودو در ابعاد کوچک در الکترونیک و در ابعاد بزرگ در برق صنعتی و الکترونیک قدرت استفاده میشود.
کارآفرین مازندرانی توانسته با اندکی تغییر در شیوه مدیریتی اش چراغ صنعت را روشن نگه دارد.
پنج سال قبل با ابتکار آقای فولادی کارآفرین جوان ساروی کارگاههای صنعتی کوچک در دل برخی خانههای مردم این شهر شکل گرفت، در این کارگاهها خانم حسینی و کیانی دواز افرادی هستند که هر روز در کنار کارهای روزمره برای کمک به اقتصاد خانواده وکشورشان آستینهای همت را بالا زده اند و مشغول به کار شدند.
خانم حسینی دپیلم دارد و دو فرزند دختر وپسر دارد میگوید: کارهای روزانه خانه که انجام شد شروع به ساخت ترانسهای کوچک میکنم.
وی افزود: روزانه ۲۵۰ عدد ترانسهای پیش ساخته را سیم پیچی میکند و ماهیانه یک میلیون و دویست هزار تومان از طریق این کار در منزل درامد کسب کرده است.
خانم کیانی که فارغ التحصیل دانشگاه است و دو شیفت کار میکند تا چرخههای اقتصادی خانواده بچرخد میگوید:کارگاه سیم، چسب و موارد مورد نیاز ساخت ترانسها را در اختیار ما قرار میدهد هفتصد تا هزار عدد ترانس در روز عایق کاری میشود و بعد به خانههای دیگر برای مونتاژ فرستاده میشود.
روزانه قطعات نیمه ساخته ۷۰۰ ترانس کوچک با دستان بانوان از خانه مونتاژ و به کارخانه صنعتی آقای فولادی فرستاده میشود.
یکی از کارکنان این کارگاه صنعتی میگوید: سیم پیچی ها، لحیم کاری و تست در خانهها انجام و ترانسهای پیش ساخته برای هسته گذاری وارد کارخانه میشود.
یکی دیگر از کارکنان این واحد صنعتی که فارغ التحصیل برق است میگوید:در این واحد صنعتی کوچک روزانه سه تا ۴ عدد ترانس و استاب لیزر کوچک و یک عدد ترانسهای استاب لیزر بزرگ تولید و روانه بازار میشود.
فولادی تولید کننده ترانسهای خانگی و صنعتی مازندران میگوید:۵۰ درصد از تولیدات این واحد صنعتی کوچک به دلیل اینکه راندمان تولید افزایش یابد در منازل انجام میشود.
وی افزود: توانست با این روش وابستگی اش را به خارجی برای تامین مواد اولیه قطعات ترانس به طور کامل قطع کند.
وی افزود: ترانسهای تولید شده در این کارگاه صنعتی بسته به قدرت از ۶ هزار تومان تا ۶۰ میلیون تومان در بازار داخلی و بازارهای سوریه، تاجیکستان و عراق بفروش میرسد.
زویا قاسمی مدیر تولید این کارگاه صنعتی کوچک میگوید: در این کارگاه ابتدا ماهیانه هزار و ۵۰۰ عدد ترانس تولید می شد و هم اکنون با گذشت هشت سال سالانه ۲۰۰ هزار قطعه دستگاه ترانس در ابعاد گوناگون به ارزش ۸۰۰ میلیون تومان در این کارگاه تولید و روانه بازار مصرف میشود.
وی افزود: ترانسهای تولیدی که منبع روزی ۳۰ نفر را در خانه و کارخانه فراهم کرده است توانسته بخشی از نیاز واحدهای تولیدکننده آیفون، پنکه، کولر، یخچال، تلویزیون، دستگاه چاپ، ماشین لباس شویی، پمپ آب خانگی و چاه کشاورزی را تامین کند.
آقای فولادی توانسته با اندکی تغییر در شیوه مدیریتی اش چراغ صنعت را روشن نگه دارد و نیمی از نیاز بازار داخل تامین کند، این در حالی است که با حمایت و تجهیز بیشتر آن میتوان از واردات این نوع کالا از کشور مثل چین جلوگیری کرد.
این کارآفرین ساروی قصد دارد برای سال آینده با طراحی و تولید محصولات جدید میزان تولید ترانس این واحد صنعتی کوچک را از ۲۰۰ هزار قطعه به ۴۰۰ هزار قطعه ترانس افزایش دهد.
آتنا رستمی آله خیلی
انتهای پیام/آ