پورفتحالله در این جلسه تاکید کرد: ارزیابی نمونه گیریهای انجام شده در بیمارستانهای مختلف و مقایسه مراکز درمانی استانهای مختلف کشور، انجام تست هموگلبین قبل و بعد از بستری و انجام نمونه گیریها میتواند وضعیت روشنتری از تاثیر نمونه گیریها بر وضعیت کم خونی بیمار به دست دهد.
وی تجویزها و تحقیقات مبتنی بر شواهد و پیاده سازی طرح مدیریت خون بیمار بر مبنای تعریف سازمان جهانی بهداشت را مبنای کار دانست و افزود: باید مسئولان و دست اندرکاران بیمارستانها را با آگاهی بخشی و آموزشهای لازم نسبت به این موضوع حساس کرد.
نازلی ثروتیان مدیر عامل سازمان برگزاری کارگاههای یک روزه، بروشورها و انتشارات آگاهی دهنده و انتقال تجربیات موفق و مشاهدات را به دست اندرکاران نمونه گیریهای بیمارستانی و مدیران آن، از راهکارهای موثر مدیریت نمونه گیری خون برای مصارف آزمایشگاهی دانست.
وی در این جلسه به تبیین وضعیت نمونه گیری آزمایشگاهی در کشور استرالیا پرداخت و راهکارها و چالشهای مدیریت مصرف خون در نمونه گیریهای بیمارستانی در این کشور را به سمع و نظر حاضران رساند.
این جلسه با حضور تنی چند از اعضای هیئت علمی موسسه آموزشی پژوهشی طب انتقال خون و شمس معاون فنی و فن آوریهای نوین سازمان برگزار شد.
انتهای پیام/