علی‌رضا وحدی گفت: باید تلاش کنیم که تئاتر را از جشنواره‌ای بودن و سنجش کیفیت یک تئاتر با جوایزی که در آن جشنواره می‌گیرد، دور کنیم.

علی‌رضا وحدی کارگردان نمایش «جعبه» در گفتگو با خبرنگار حوزه تئاتر  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: محتوای کلی نمایش « جعبه» درباره این است که انسان چطور با ترس‌ها و چارچوب‌های ذهنی، زندگی و انتخاب‌هایش را محدود می‌کند و با تمامی تهدید‌ها و قضاوت‌ها زندانی به وسعت ذهنش می‌سازد تا جایی که دیگر رهایی و آزادی فیزیکی بی‌معنا می‌شود.

وحدی با اشاره به اینکه تئاتر برای شخص من یک نیاز است ، یک نیاز برای بهتر زیستن؛گفت: به گمانم هنرمند زمانی دست به خلق یک اثر می‌زند که این احساس ، خواب را از چشمانش بگیرد. هر اثر هنری مانند یک آینه دغدغه های همان زمان هنرمند را نشان می‌دهد. این دغدغه ها و این نیازها در دوره های مختلف زندگی هنرمند متفاوت است. شاید محتوا یا شاید اجرا با یک گروه واقعی که صداقت را اصل اول تئاتر می‌دانند برای من در آن زمان یک نیاز بود.

وی در خصوص تمرین های نمایش «جعبه» گفت: این نمایش از زمان پیش تولید تا اجرای اثر، حدود یک سال طول کشید و تمرین اثر ۸ ماه زمان برد. «جعبه» در اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ در رشت به اجرا رفت که با استقبال خوب مخاطبان روبرو شد.

وحدی با اشاره به اینکه جشنواره فجر یک اتفاق خوب و مهم در ایران است، بیان کرد: ما امیدوار به بهتر شدن هستیم،اما باید تلاش کنیم که تئاتر را از جشنواره ای بودن و سنجش کیفیت یک تئاتر با جشنواره یا جوایزی که در آن جشنواره می‌گیرد، دور کنیم.

وی افزود: به نظرم جشنواره فجر تنها یک محرک برای تولید اثر است اما تولید آثار بهتر در تئاتر بستگی به نیاز جامعه ، فرهنگ و خود هنرمند دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.