به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، استفاده گسترده از ذرت در محصولات غذایی منجر به بحث در مورد اینکه آیا ذرت سالم است یا نه شده است. با این حال، ذرت دارای مزایای تغذیهای است و شواهدی وجود ندارد که برای سلامتی مضر باشد.
همانند بسیاری از غذاها، ذرت نه یک درمان است و نه یک سم. مصرف در حد اعتدال آن، میتواند بخشی از سلامتی بسیاری از رژیمهای غذایی را تشکیل دهد.ذرت حاوی فیبر و پروتئین است، اما ویتامینها و مواد معدنی کمی دارد.۹۰ گرم از ذرت تازه شامل: ۸۰ کالری، ۳ گرم شکر، ۱۷ گرم کربوهیدرات، ۱ گرم چربی، ۲ گرم فیبر غذایی و ۳ گرم پروتئین است.
ذرت مزایای بالقوه بهداشتی زیادی را ارائه میدهد:
کالایی مقرون به صرفه
تولید کنندگان میتوانند به راحتی و به سرعت ذرت را در بسیاری از مناطق مختلف دنیا رشد دهند. ذرت برای افراد دارای درآمد بسیار کم، به ویژه کسانی که در کشورهای در حال توسعه زندگی میکنند، منبع کالری، کربوهیدرات و پروتئین ارزان و مناسب است.
آنتی اکسیدانها
بعضی از انواع ذرت غنی از آنتی اکسیدانها هستند، بویژه در گروهی از آنتی اکسیدانها به نام کاروتنوئیدها.آنتی اکسیدانها با اثرات رادیکالهای مضر آزاد در بدن مبارزه میکنند. تحقیقات نشان میدهند که رادیکالهای آزاد ممکن است در روند پیری و توسعه تعدادی از بیماریهای مزمن نقش داشته باشند.بسیاری از میوهها و سبزیجات، از جمله سبزیجات برگ سبز تیره، هویج و سیب زمینی شیرین نیز در کاروتنوئید غنی هستند.
فیبر رژیمی
ذرت، مانند بسیاری از دانه ها، حبوبات و سبزیجات، دارای فیبر غذایی است. با این حال، مقدار فیبر ذرت اغلب کمتر از منابع دیگر است. فیبر میتواند به هضم غذا کمک کند و خطر ابتلا به یبوست را کاهش دهد.
منبع:شفقنا
انتهای پیام/