نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی درباره بودجه شرکت‌های دولتی توضیحاتی ارائه داد.

چرا باید بودجه شرکت‌های دولتی را در مجلس به تصویب برسانیم؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، در خصوص بودجه شرکت‌های دولتی گفت: بودجه شرکت‌های دولتی از محل منابع عمومی دولت تأمین نمی‌شود در حالی که آن‌ها فقط درآمد و هزینه‌های خود را در مجلس آن هم در سر جمع بودجه به تصویب می‌رسانند.

وی افزود: اینکه شرکت‌های دولتی درآمد و هزینه‌های خود را در مجلس به تصویب برسانند چه مقدار درست است و چه مقدار نادرست جای بحث دارد.

نماینده مردم رشت تصریح کرد: در سال‌های گذشته این موضوع که باید بودجه شرکت‌های دولتی در خانه ملت به تصویب نمایندگان برسد مصوب شده است.

جعفرزاده ایمن آبادی تصریح کرد: شرکت‌های دولتی مجامع داشته و تمامی هزینه‌ها و درآمد‌های خود را در آنجا به ثبت می‌رساند و اگر هم بودجه اضافه داشته باشند نمی‌توانند برای کشور آنرا خرج کنند و اگر هم صرفه‌جویی در آن شرکت‌ها صورت گیرد باید در همان شرکت هزینه شود.

وی با بیان اینکه متأسفانه ما ارقام بودجه را بیهوده بالا برده و این کار فایده‌ای برای کشور ندارد گفت: ریالی از نفت و بودجه عمومی کشور برای شرکت‌های دولتی هزینه نمی‌شود.


بیشتر بخوانید: بررسی بودجه شرکت‌های دولتی در کمیسیون تلفیق مجلس


نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: طبق قانون تجارت مجلس اجازه ورود به جزئیات هزینه‌ها و درآمد‌های شرکت‌های دولتی ندارد در حالی که شرکت‌ها بازرس داشته و طبق قانون تجارت و مجامعی که برگزار می‌کنند کلیه هزینه‌ها و درآمدهایشان بررسی می‌شود.

جعفرزاده ایمن آبادی خاطرنشان کرد: اگر اعتبار شرکت‌های دولتی حتی در لایحه بودجه هم درج نشود مشکلی برای کشور به وجود نخواهد آمد.

وی گفت: شرکت‌های دولتی به هیچ وجه از بودجه نفت، هزینه‌های عمومی و بیت المال و حتی ریالی از بودجه ۴۰۷ هزار میلیارد تومانی را دریافت نمی‌کنند این درحالیست که فقط عدد بسیار کوچکی در بودجه به شرکت‌های زیان‌ده آن هم با مصوبه مجلس شورای اسلامی کمک می‌شود این در حالی است که آن‌ها چه بودجه خود را در لایحه بودجه بیاورند و چه نیاورند این کار صورت می‌گیرد. دلیل این کار هم برای جبران ضرر و زیان ده بودن آنهاست تا بتوانند از شرایط خود خارج شوند.

نماینده مردم رشت خاطرنشان کرد: شرکت‌های دولتی اگر در پایان سال مالی خود ریالی اضافه بیاورند نمی‌توانند بدون اجازه مجامع خود آن را به کمیته امداد بدهند چرا که باید در آن صورت پاسخگو باشند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.