به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، مهرداد غضنفری معاون استاندار قم پیش از ظهر امروز در چهارمین گردهمایی سراسری معاونین حفاظت و امور اراضی ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری کشور که در سالن همایشهای خانه معلم قم برگزار شد، با اشاره به اینکه تداوم حیاط بشر وابسته به حفاظت از منابع طبیعی است، گفت: منابع طبیعی کارکردهای مختلف زیستمحیطی، اقتصادی و تولیدی را دارد به همین علت نگاه ما به عرصههای منابع طبیعی نسبت به گذشته بسیار متفاوتتر است، هرچند ورود بشر به این عرصهها نیز چالشهایی را به دنبال داشته است.
وی با تأکید بر اینکه بدنه برخی دستگاهها نگاه منفی به سرمایهگذاری بخش خصوصی دارند، افزود: دولت در حوزه سرمایهگذاری با محدودیت منابع و ممنوعیت قانونی روبرو است به همین علت باید به دنبال استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در سرمایهگذاری باشد و در این راستا تأمین زیرساختها را موردتوجه قرار دهد که زمین نیز یکی از مهمترین بسترهای سرمایهگذاری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم از تفکرات بخشی و سلیقگی افراد بهعنوان مهمترین موانع سرمایهگذاری نام برد و گفت: کار فرهنگی و نگاه علمی نسبت به مباحث مرتبط با سرمایهگذاری باید موردتوجه قرار گیرد چراکه این رویکرد میتواند سبب رفع مشکلات استان شود.
وی ادامه داد: بیابانزایی چالش مهمی برای استان قم است چراکه اکنون ۴۰۰ هزار هکتار از اراضی منابع طبیعی در معرض بیابانی شدن و این موضوع تهدیدی جدی برای استان قم است که نشان میدهد علاوه بر نگاه سرمایهگذاری باید نگاه حفاظتی نسبت به منابع طبیعی داشته باشیم چراکه بسیاری از نیازمندیهای کشور وابسته به عرصههای منابع طبیعی است.
غضنفری با اشاره به اینکه استان قم در حوزه الگوی کشت یکی از سه استان برتر کشور است، عنوان کرد: قم یکی از کانونهای تولید ریز گرد است و مشکلات قم، استانهای مجاور را نیز تهدید میکند به همین علت باید نسبت به رفع مشکلات این استان نگاهی ملی داشته و از ظرفیتهای همهجانبه در این راستا استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه دشمن به دنبال بیاعتمادی مردم نسبت به مدیران و کارگزاران نظام است، تصریح کرد: مردم، ولی نعمتهای انقلاب هستند و مسئولیتهای مسئولان بدون توجه به مردم موضوعیت ندارد چراکه شأن نزول ما در این مسئولیتها خدمت به مردم است.
غضنفری از ایجاد میز خدمت در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم تقدیر کرد و گفت: اکنون هماهنگی مطلوبی در حوزههای مرتبط با جهاد کشاورزی و منابع طبیعی وجود دارد که به برکت این هماهنگی میتوانیم به نتیجه برسیم.
انتهای پیام/الف