مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از توقیف ۱۹۳ هزار و ۸۶۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در سطح این استان خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،امیر کرمی مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : ۲۰ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۷۰۰۰ مکان عمومی در سطح استان کرمانشاه وجود دارد که طی ۱۰ ماه امسال از سوی بازرسان بهداشت محیط ۱۳۹ هزار مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۲۹ هزار و ۷۰۰ مورد بازدید از اماکن عمومی به عمل آمده است.

وی گفت : در بازدید‌های به عمل آمده شاخص‌هایی از نظر بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی، دفع فاضلاب، تامین آب و تاریخ تولید و انقضای جنس فروخته شده بررسی و آموزش لازم ارائه می‌شود و در صورت مشاهده چندین نوبت تخلف بر اساس ماده ۱۳ قانون مکان پلمب خواهد شد.

مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: از تعداد ۴۵۷ مورد واحد متخلف که صاحبان آن‌ها به دادگاه معرفی شدند ۲۰۸ محل پلمب شد.

وی افزود: همچنین یک هزار و ۲۸۳ مورد نمونه برداری از مواد غذایی و با استفاده از وسائل قابل حمل نظیر دماسنج، شوری سنج و ... ۳۳ هزار و ۶۰۰ مورد سنجش مواد غذایی انجام شده است.

کرمی از توقیف و کشف ۱۹۳ هزار و ۸۶۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در سطح استان خبر داد و گفت: از آنجا که برخی بیماری‌های مسری از طریق فرد به دیگران منتقل می‌شود فروشندگان مراکز تهیه و توزیع غذا و مکان‌های عمومی سالیانه یا ۶ ماه یکبار به آزمایشگاه معرفی می‌شوند و در صورت تائید سلامتی برای آن‌ها کارت تندرستی صادر می‌شود که در این میان ۵۰۳۶ فقره کارت صادر شده است.

وی همچنین به انجام ۱۱۴ هزار و ۸۱۴ مورد کلرسنجی و ۹۱۳۲ مورد نمونه میکروبی آب اشاره و عنوان کرد: بهداشت محیط همچنین در حوزه‌های بهداشت هوا، استعمال دخانیات، مدارس و محیط زیست نیز نقش نظارتی دارد .

 

 

انتهای پیام/د

۲۰ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۷۰۰۰ مکان عمومی در سطح استان کرمانشاه وجود دارد

 

برچسب ها: اخبارسلامت ، بیمه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.