به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،امیر کرمی مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : ۲۰ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۷۰۰۰ مکان عمومی در سطح استان کرمانشاه وجود دارد که طی ۱۰ ماه امسال از سوی بازرسان بهداشت محیط ۱۳۹ هزار مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۲۹ هزار و ۷۰۰ مورد بازدید از اماکن عمومی به عمل آمده است.
وی گفت : در بازدیدهای به عمل آمده شاخصهایی از نظر بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی، دفع فاضلاب، تامین آب و تاریخ تولید و انقضای جنس فروخته شده بررسی و آموزش لازم ارائه میشود و در صورت مشاهده چندین نوبت تخلف بر اساس ماده ۱۳ قانون مکان پلمب خواهد شد.
مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: از تعداد ۴۵۷ مورد واحد متخلف که صاحبان آنها به دادگاه معرفی شدند ۲۰۸ محل پلمب شد.
وی افزود: همچنین یک هزار و ۲۸۳ مورد نمونه برداری از مواد غذایی و با استفاده از وسائل قابل حمل نظیر دماسنج، شوری سنج و ... ۳۳ هزار و ۶۰۰ مورد سنجش مواد غذایی انجام شده است.
کرمی از توقیف و کشف ۱۹۳ هزار و ۸۶۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در سطح استان خبر داد و گفت: از آنجا که برخی بیماریهای مسری از طریق فرد به دیگران منتقل میشود فروشندگان مراکز تهیه و توزیع غذا و مکانهای عمومی سالیانه یا ۶ ماه یکبار به آزمایشگاه معرفی میشوند و در صورت تائید سلامتی برای آنها کارت تندرستی صادر میشود که در این میان ۵۰۳۶ فقره کارت صادر شده است.
وی همچنین به انجام ۱۱۴ هزار و ۸۱۴ مورد کلرسنجی و ۹۱۳۲ مورد نمونه میکروبی آب اشاره و عنوان کرد: بهداشت محیط همچنین در حوزههای بهداشت هوا، استعمال دخانیات، مدارس و محیط زیست نیز نقش نظارتی دارد .
انتهای پیام/د