به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، عزیزالله شهیدی فر مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران هم با بیان اینکه تامین امنیت غذایی در حوزه زراعت و باغبانی و تولیدات گوشت سفید و قرمز اولویت برنامههای جهاد کشاورزی وراه اندازی مراکز مرغ گوشتی دستاوردی در تامین پروتئین مورد نیاز محسوب میشود گفت: بهره برداری همزمان طرحهای حوزه جهاد استان با اعتبار ۱۱۳ میلیارد تومان، برای ۷۰۰ نفر شغل ایجاد کرد.
وی وجود ۲ هزار و ۴۰۰ مرکز تولیدو پرورش مرغ و ۲۴۰ هزار تن تولید گوشت سفید و ارسال ۷۰ درصد حجم تولیدی گوشت سفید مازندران به دیگر استانها را از جمله توانمندی درمازندران برشمرد و گفت: با راه اندازی مرکز پرورش مرغ گوشتی مادر در روستای لاریم ساری، ۲ هزار تن به تولیدات گوشتی استان افزوده شد.
شهیدی فر با بیان اینکه مازندران در ۱۴ محصول رتبه برتر کشور را دارد، میزان تولیدات کشاورزی استان را ۷ میلیون تن معادل ۱۰ درصد تولیدات کشاورزی کشور اعلام کرد.
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران به تولید ۱۰۰ هزار تن ماهیان پرورشی و خاویاری در استان اشاره کرد و افزود: مازندران با تولید سالانه بیش از ۲ و نیم میلیون تن مرکبات، ۱۸۰ هزار تن کیوی و بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن برنج، معادل ۴۰ درصد برنج تولیدی کشور، نقش مهمی در تامین امنیت غذایی کشور دارد.
انتهای پیام/آ