به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، زهرا صدر اعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران در یکصد و بیست و دومین جلسه شورای شهر تهران که امروز (سهشنبه ۱۶ بهمن ماه) در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا در بسیاری از نقاط شهر زبالهها بر روی هم انباشته و در فواصل طولانی بلند جمعآوری میشوند، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما در مورد کلانشهری صحبت میکنیم که بیش از ۷۰۰ کیلومتر مربع مساحت دارد و در روز جمعیتی نزدیک به ۱۲ میلیون نفر در آن تردد میکنند و این جمعیت یک جمعیت شناور است و در هنگام شب به ۸ میلیون نفر میرسد.
رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران تصریح کرد: باید رفتار شهروندان به شکلی باشد که به کمک مدیریت شهری بیاید و اداره شهر با مشارکت عمومی و همکاری مدیریت شهری انجام شود.
وی افزود: اینکه فقط از مدیریت شهری انتظار داشته باشیم اقدام کند و ما شهروندان تغییر رفتار ندهیم، کار درستی نیست و ما را به نتیجه مطلوب نمیرساند.
صدر اعظم نوری با بیان اینکه من به عنوان یک شهروند شهر را از نظر نظافت تأیید میکنم، تصریح کرد: علت این است که ما در مورد یک شهر ۷۰۰ کیلومتری صحبت میکنیم و اگر در یک معبری زباله انباشته شده باشد، نمیتوان گفت: تهران کثیف است؛ لذا شهر تهران از بسیاری از شهرهای کشور تمیزتر است، زیرا در اکثر شهرها روزی یکبار زباله جمعآوری میشود و در تهران بعضی از نقاط روزی سه بار زباله جمعآوری میشود.
رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران تصریح کرد: میزان هزینهای که شهرداری برای جمعآوری پسماند از زباله انجام میدهد، غیر استاندارد است و علت آن هم تولید زباله غیر استاندارد است.
وی با بیان اینکه تولید زباله در تهران خارج از عرف جهانی است، افزود: شهرداری بیش از حد جمعآوری زباله میکند و این کار رفتار شهروندان را تغییر میدهد، چراکه همین که میبینند هر زمانی زباله را بیاورند، جمعآوری میشود، به راحتی تولید زباله میکنند؛ لذا از همه شهروندان میخواهم به پاکیزگی شهر کمک کنند و تلاش کنیم که زباله کمتری تولید کنیم.
صدر اعظم نوری افزود: اگر جایی نسبت به جمعآوری زباله قصوری شود، حتما باید گزارش داده شود تا با پیمانکار مربوطه برخورد لازم صورت گیرد و از صورت وضعیت او کسر شود که در این ارتباط شهرداری تهران مسئول نظارت بر عملکرد پیمانکاران است.
انتهای پیام/