رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: بهره‌ برداری از پروژه‌های بزرگ سبب شد حجم سرمایه‌گذاری صنعتی از ۲۵۰۰ میلیارد تومان در اسفند سال ۹۲ به بیش از ۷۲۰۰ میلیارد تومان در سال جاری برسد.

۷۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی در استان زنجان شده استبه گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، ناصر فغفوری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: ایجاد واحد‌های جدید در سال‌های ۹۵ و ۹۶ آغاز شد که امروز بخش عمده‌ای از آن‌ها به بهره‌برداری رسیده و بخشی هم تا پایان سال ۹۸ به بهره‌برداری می‌رسند که در این صورت، حجم سرمایه‌گذاری صنعتی استان بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان خواهد شد.

وی با اشاره به تدوین سند راهبردی توسعه صنعتی، معدنی و تجاری استان در سال ۹۳ خاطرنشان کرد: بر این اساس محور توسعه استان آغاز و برای هریک از راهبرد‌ها برنامه‌های مختلفی تبیین شد.

فغفوری افزود: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان نیز طی سال‌های اخیر بر مبنای این برنامه‌ها قدم برداشته و تکمیل زنجیره تولید، یکی از مهم‌ترین اقدامات برای ایجاد اشتغال و رونق تولید است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان تصریح کرد: امروز از توسعه صنعت فولاد و معادن سنگ آهن گرفته تا سایر صنایع، استان زنجان دارای زنجیره تکمیل تولید است.

وی با بیان اینکه تا پیش از سال ۹۰ محصولات اولیه استان در حوزه صنعت، به‌صورت خام به فروش می‌رسید، گفت: امروز خروجی مواد خام از استان نداریم و حتی مواد اولیه برخی استان‌های همجوار را هم تامین می‌کنیم.

فغفوری با بیان اینکه تولید پوشاک، آخرین مرحله زنجیره صنعت نساجی است، اظهار داشت: در این حوزه نیز با راه‌اندازی بزرگ‌ترین واحد تولید پوشاک «سرجین‌بافت» در سال ۹۸ زنجیره کامل ریسندگی، بافندگی، رنگرزی و تولید در استان محقق می‌شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: از فروردین سال ۹۶ تا پایان دی سال جاری هیچ واحد صنعتی به لیست واحد‌های صنعتی و تولیدی تعطیلی استان اضافه نشده و ۲۹ واحد در سال ۹۶ و ۱۰ واحد نیز امسال به چرخه تولید بازگشته است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با اشاره به فعالیت‌های معدنی استان، گفت: در حوزه معدن، تکلیف شده که انرژی بیشتری بر روی اکتشافات بگذاریم و از اکتشافات سطح‌الارضی به سمت اکتشافات تحت‌الارضی و اعماق بیش از ۱۰۰ متر وارد شویم که این اتفاق افتاده است.

وی در خصوص آخرین وضعیت تعیین محل پسماند روی، اظهار داشت: اصلی‌ترین کار، آماده‌سازی محل جدید انبار بوده و تا وقتی که این محل برای پذیرش کیک، آماده نباشد هیچ اقدامی نمی‌توان در شهرک صنعتی روی انجام داد.

فغفوری تصریح کرد: به محض اینکه محل جدید آماده شود محل فعلی انبار تعطیل اعلام می‌شود و تمام کارخانه‌ها هرگونه پسماند خود را باید به این محل انتقال دهند.

وی خاطرنشان کرد: روزانه حدود ۲ هزار تن پسماند تولید می‌شود که کمتر از ۱.۵ درصد روی دارد.

فغفوری افزود: طبق آخرین خبر‌ها مجوز واگذاری زمین صادر شده و تا چند ماه آینده آماده پذیرش پسماند می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: بزرگ‌ترین نمایشگاه توانمندی‌های اقتصادی استان در قالب بخش خصوصی خرداد سال آینده برگزار می‌شود.
 
انتهای پیام/ن
 

افزایش حجم سرمایه‌گذاری صنعتی در استان زنجان

برچسب ها: صنعت ، اخبار اقتصادی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.