به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ، غفارپور نماینده وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان غربی در خبرنگاران گفت:طی ۱۰ ماهه سال جاری سهم مالیاتهای مستقیم از درآمدهای مالیاتی، بالغبر ۵۶۷ میلیارد تومان و ۳۴۳ میلیارد تومان از قبل مالیاتهای غیرمستقیم که سرجمع با ۶۷۰ میلیارد تومان درآمد مالیاتی در آذربایجانغربی رشد پنج درصدی نسبت به سال گذشته را نشان میدهد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجانغربی با اشاره به میزان وصول درآمدهای مالیاتی در ۱۰ ماهه سال جاری خاطرنشان کرد: در بخش درآمدهای مالیاتی کل درآمد مصوب استان یکهزار و ۶ میلیارد تومان بود که تا به امروز با ۸۲ درصد رشد ۹۱۱ میلیارد تومان و حدود ۸۳۰ میلیارد تومان از درآمدهای عمومی مصوب استان در سال ۹۷ وصول شده است.
وی با اشاره به جذب اعتبارات استان از محل اوراق مشارکت اسناد خزانه، افزود: کل سهمیه استان از محل اوراق مشارکت اسناد خزانه در سال جاری ۶۸۲ میلیارد تومان بوده است که با مدیریت تمامی مسوولان استانی ۱۰۰ درصد اسناد خزانه استان جذب شد.
دبیر مرکز سرمایه گذاری آذربایجانغربی از تدوین و تهیه نقشه نقاط مستعد سرمایه گذاری به تفکیک شهرستانها در استان با هدف شناسایی اولویتها و قابلیتهای سرمایه گذاری به ویژه سرمایه گذاری خارجی خبر داد و اظهار کرد: آذربایجانغربی به سبب هم مرز بودن با سه کشور و قرار گرفتن در مسیر ترانزیت جادهای و ریلی یکی از مستعترین استانهای کشور برای سرمایه گذاری خارجی است.
غفارپور تصریح کرد: وزارت اقتصاد به عنوان دستگاه متولی در حوزه سرمایه گذاری خارجی آماده همکاری همه جانبه با صاحبان کسب و کار و بنگاههای اقتصادی برای رفع هر گونه مشکلی در فرایند جذب سرمایه خارجی است.
وی افزود: کل اعتبارات استان در سال جاری بالغ بر ۱۹۵۳ میلیارد تومان بوده که از این میزان مبلغ ۱۵۴۵ میلیارد تومان اعتبارات تملک و عمرانی و ۴۰۶ میلیارد تومان آن اعتبارات هزینهای بوده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجانغربی با اشاره به مطالبات و بدهیهای دستگاههای اجرایی استان نیز عنوان کرد: در مدیریت بدهیها و مطالبات دولت در سه ماهه سوم سالجاری رتبه اول را در بین استانهای کشور کسب کردهایم.
غفارپور تصریح کرد: اولویت اول در بحث پرداختها در استان پرداخت حقوق است و در صورت نقدینگی بدهیهای پیمانکاران را پرداخت خواهیم کرد.
وی با اشاره به میزان مطالبات پیمانکاران و دستگاههای دولتی گفت: میزان مطالبات دستگاههای استان از دولت ۶۵۰۰ میلیارد تومان و میزان بدهی آنها به پیمانکاران در سال جاری پنج هزار میلیارد تومان بوده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجانغربی با اشاره الزام ارائه طرح توجیه فنی و اقتصادی در بخش سرمایه گذاری خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۶۰ فرصت سرمایه گذاری در سامانه پنجره واحد سرمایه گذاری استان ارسال شده که براساس بررسیها، ۴۲ طرح با حداقل هزینه توجیه فنی و اقتصادی دارند و ۱۲۰ طرح اطلاعات سرمایهگذاری در سامانه درج شده است.
غفارپور در تشریح اقدامات صورت گرفته به منظور حمایت و هدایت سرمایه گذاران در استان گفت: تهیه بسته سرمایه گذاری در قالب فلش کارت، تهیه کتاب فرصتهای سرمایه گذاری استان به تفکیک تمامی شهرستانها و در سه زبان رسمی، کتاب اطلاعات مشوقهای سرمایه گذاری در مناطق آزاد، ویژه و سرزمین اصلی از جمله اقدامات صورت گرفته و نقشه راه جامع سرمایه گذاری استان و همچنین شناسایی مناطق مستعد سرمایه گذاری نیز در سطح استان در حال انجام است که با پایان این طرحها بتوانیم خدمات و هدایتهای لازم را نسبت به سرمایه گذاران ارائه دهیم.
انتهای پیام/م