به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس پستو از جمله لذیذترین، مقویترین و البته برخلاف تصور عموم آسانترین سسها برای سرو در کنار انواع پاستا است. در ادامه طرز تهیه این سس خوشرنگ ایتالیایی را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم لذت ببرید.
مواد لازم:
سیر: ۲ حبه
گردو یا بادام زمینی: ۲/۱ فنجان
ریحان: ۲ فنجان
روغن زیتون: ۲/۱ فنجان
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
پنیر پارمزان به میزان دلخواه (اضافه کردن پنیر پارمزان به سس پستو سلیقهای است)
جعفری: در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری خرد شده
چند قطره آب لیموترش
طرز تهیه:
۱. برای تهیه سس پستو ابتدا گردو یا بادام زمینی را آسیاب کنید.
۲. سایر مواد را در غذاساز یا مخلوطکن بریزید و میکس کنید.
۳. در مرحله بعد کمکم روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید.
۴. حالا نمک و فلفل سس را اندازه کنید و مواد را حسابی با هم ترکیب کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/