به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، آیتالله سیداحمد علمالهدی امام جمعه مشهد ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی گفت: کلام ما در خطبه نخست در موضوع
شیطانشناسی از نهجالبلاغه بود، اما امروز مصادف با شب شهادت جانگذار صدیقه اطهر (س) است و ما نسبت به عرض ارادت به ساحت مقدس آن حضرت وظیفهمند هستیم و استثائا سخن امروز ما در تبیین شخصیت ایشان است.
وی تصریح کرد: شخصیت سیاسی و نقش آفرینی
صدیقه اطهر (س) در سرنوشت اسلام و هدایت مسلمانان بسیار بالاست و در این زمینه میتوان به روایتی از انس بن مالک که از پیامبر اسلام (ص) نقل شده توجه کرد و در بحارالانوار جلد ۲۴ نیز این روایت توسط مرحوم مجلسی آورده شده است.
دهه فجر امسال از یک خصوصیت فوق العادهای برخوردار است
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به دهه مبارکه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب مقدس اسلامی گفت: امروز روز نیروی هوایی و حماسه آفرینی این نیرو است که آخرین جرقه پیروزی انقلاب را رقم زدند و در محضر امام راحل حاضر شدند؛ این روز و این دهه را گرامی میداریم.
آیت الله علم الهدی افزود: دهه فجر امسال و سالگرد پیروزی انقلاب از یک خصوصیت فوق العادهتری برخوردار است و آن اینکه این چهلمین فجر انقلاب است و عدد ۴۰، عدد کمال است؛ سال ۵۷ انقلاب با اهرم نظام حکومتی سرعت خود را چندبرابر کرد و فراگیر جهانی شد.
وی تصریح کرد: آنچه به عنوان توسعه و رشد علمی و فناوری و پیشرفت اقتصادی و زندگی مردم گفته میشود، دستاورد نظام مقدس جمهوری اسلامی است و دستاورد انقلاب چیز دیگری است؛ دستاورد انقلاب این است که اسلام را بهعنوان برهمزننده معادلات استکباری بر دنیا حاکم کرد و امروز همه معادلات پیشساخته استکبار در مقابل اقتدار اسلام و انقلاب درهم فروریخته است.
امام جمعه مشهد گفت: وضعیت مسلمانها در منطقه و دنیای امروز چه بود؟ آمریکاییها و غربیها سگ گزندهای به نام اسرائیل در منطقه بسته بودند که همه از او میترسیدند و قدرت منحصربهفرد منطقه میدانستند و گریبان هر که را میگرفت قدرت اعتراض نداشتند، زیرا از اخم و تشرش میترسیدند و فلسطین هم عناصری از زندگی آواره شده بود، اما امروز فلسطین کجای دنیاست و اسرائیل در چه وضعیتی بهسر میبرد؟ آن اسرائیلی که همه از وی حساب میبردند امروز در انحصار اقتدار مقدس اسلامی ما و جریان مقاومت آخرین نفسش را میکشد.
آیت الله علم الهدی با اشاره به توسعه فناوری و اقتصادی و زندگی مردم افزود: مردمی که در روستاهای آن روز و حتی در پیشرفتهترینش که در شمال کشور بود، برق و آب نداشتند و از رودخانه آب آلوده را بهعنوان آب آشامیدنی استفاده میکردند؛ امروز در کشور، یک روستایی که ۲۰ خانوار جمعیت داشته باشد بدون برق وجود ندارد و این محصول نظام جمهوری اسلامی است.
وی تصریح کرد: اکنون نیز وسط راه هستیم و روز آخر پیروزی انقلاب روزی است که اسلام بر دنیا حاکم باشد و از استکبار اثر تاریخی هم باقی نماند و تا آنجا باید جلو برویم، اما عدهای این واقعیت را درک نکردند که آخر انقلاب کجاست و خسته شدند. در کنار پیشرفتها، عبرتی هم داریم و آن این است که سه دسته آدم داشتیم؛ دستهای که انقلابی بودند و هستند و پای انقلابند؛ شهدا و خانواده شهدا و رزمندگانی که هنوز رزمندگی را تا دفاع از حرم ادامه میدهند، مقام ولایت و رهبری و وابستگان به ولایت جزو این دسته هستند، اما در مقابل افراد خسته از انقلاب داریم که ریزش کردند و از قطار انقلاب پیاده شدند و نتوانستند مسیر را ادامه دهند و عدهای نیز کسانی هستند که به تعبیر صدیقه اطهر (س) در حالی که حضرت مبارزه میکرد دنبال قدرت و پول بودند و امنیت نیز داشتند. اینها دنبال فرصتی برای قدرتیابی هستند.
در چهل سالگی انقلاب باید جریانات را بشناسیم
نماینده، ولی فقیه در خراسانرضوی گفت: مهم این است که ما در چهل سالگی انقلاب، جریانات را بشناسیم و بعد ۴۰ سال انقلاب، کسی را که پای اصول ایستاده را بشناسیم؛ انقلاب چنین نیرویی میخواهد که از دشمنی آمریکا و استکبار خسته نشود و بگوید برویم با اینها بسازیم و مشکل را حل کنیم که اگر با اینها ساختید بهتر از زمانی نیست که اینها کشور را اداره میکردند. در دوران پهلوی کارشناس انگلیسی و آمریکایی کشور را اداره میکرد. افراد ناآگاهی که میگویند همانطور که مربی خارجی میآوریم مدیر هم از خارج بیاوریم ۵۰ سال قبل را نیز ببینند؛ ۴۰ هزار مستشار آمریکایی که فقط در ارتش نبودند و در همه وزارتخانهها بودند و مملکت دست آمریکاییها بود و خودشان هم دنبال عیاشی و هرزگی و جمعکردن پول بودند.
آیت الله علم الهدی افزود: اگر کارشناس خارجی واقعا به درد میخورد چرا این ۵۰ سال بدبخت بودیم؟ روستاها جاده نداشتند؛ ۳۷ درصد روستاییها سوءتغذیه داشتند؛ ۸۵ درصد یا ۱۰۰ درصد کارخانجات دارویی، واردکننده دارو بودند؛ در تمام کشور یک پتروشیمی بود که دست ژاپنیها بود و صنعت پتروشیمی نداشتیم. در صنایع غذایی، ۷۰ درصد وابسته به خارج بودند و در مصالح ساختمانی غیر از خاک و آجر و سیمان، ۷۵ درصد مصالح ساختمانی از خارج میآمد، این نتیجه مدیر خارجی است.
وی تریح کرد: اینها همه تجربه و عبرت برای امروز ماست و نباید برخی بزرگواران مسئول ما چشمشان به دروازه غرب باشد و بگویند باید با اینها قاطی شویم که مشکلمان حل شود؛ این مشکلات اقتصادی بهخاطر همین مدیریت است؛ ۵ سال است مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی را مطرح میکنند؛ فناوری هستهای را خودمان تولید کردیم چرا اقتصاد را دست اینها (جوانان) ندهیم؟ چرا اقتصاد مقاومتی را که رهبر انقلاب راهکارش را گفتهاند پشت گوش بیندازیم و با ساخت و پاخت با اروپا مشکلات معیشتی را حل کنیم؟
انتهای پیام//ج.ر