حجت الاسلام و المسلمین محمدحسن کاویانی راد معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که چه برنامههایی در آینده در زمینه فرهنگی-آموزشی برای ایثارگران دارید؟ اظهار کرد: برای آینده تقریباً بخشی از برنامهها، استمرار همان برنامههایی است که تا به حال انجام میشد، اما این برنامهها توسعه یافتهتر، گستردهتر و متناسب با اقتضاعاتی است که پیش میآید.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: در حال حاضر نیز برنامههایی در قالب آموزش با هدف گذاری، حمایت از تسهیلات عالی و رشد تحصیلی برای ایثارگران ارائه میشود و خروجی آن بیش از ۱۶۰ هزار دانشجوی ایثارگر است.
وی ادامه داد: در حال حاضر با استفاده از این حمایت و تسهیلات، دانشجویان در مقاطع مختلف مشغول به تحصیل هستند و رتبههای عالی علمی را کسب میکنند.
حجت الاسلام و المسلمین کاویانی راد تصریح کرد: بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ عضو هیئت علمی دانشگاهها از ایثارگران است که نشانگر حضور اثرگذار ایثارگران در عرصههای مختلف علمی است.
معاون فرهنگی آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به عرصه دانش آموزی گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ هزار دانش آموز از خانوادههای ایثارگران تحت پوشش طرح شاهد هستند.
وی با اشاره به فعالیتهایی که در حوزه سیاحت و زیارت انجام میشود، بیان کرد: برنامههای متنوعی در حوزه سیاحت و زیارت، البته به اندازه تمکنی که وجود دارد، برای تأمین نشاط و سلامت طراحی شده و در این راستا ارائه خدمت میشود و اردوهای راهیان نور، برگزاری جشن عبادت ویژه فرزندان، اعزام به مشهد مقدس، اردوهای یک روزه و چند ساعته برگزار میشود.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اقدامات مختلفی در حوزههای هنری از جمله ساخت فیلم و سریال، سمفونی، سرود، برگزاری نمایشگاه، داستان نویسی و تربیت گروههای نوقلم جامعه ایثارگری، انتشار کتاب یا چاپ مجلات شاهد در حال انجام است.
وی افزود: در نظر داریم تا با استفاده از ظرفیت گلزارهای شهدا به عنوان یک کانون فرهنگی و معرفتی بتوانیم مجموعهای از برنامهها را با تمرکز در این اماکن مقدس ساماندهی کنیم.
انتهای پیام/