کریم لاله ماژین مدیردرمان تامین اجتماعی استان ایلام در گفت و گو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام،گفت:سه مرکز درمانی در استان فعالیت می کنند که دی کلینیک و درمانگاه شماره ۲در شهر ایلام و درمانگاه دهلران از مراکز درمانی مِلکی مدیریت درمان استان هستند.
وی افزود: بیمارستان زاگرس با مشکلات فراوان افتتاح شد اما نارضایتی های بوجود آمده که این چالش ها را به سازمان منعکس نموده ایم و سازمان نیز این مورد را جز اولویت های کاری قرار داده است و امیدواریم تا پایان سال بسیاری از مشکلات برطرف شود.
لاله ماژین ادامه داد:کلینیک سیار دندان پزشکی اهدایی بانک رفاه کارگران هم اکنون در خدمت شهروندان ایلامی است.
وی اضافه کرد: مدیریت درمان تامین اجتماعی تنها مرکزی بود که در پایانه مرزی به زوار اربعین خدمات ارائه می کرد.
مدیردرمان تامین اجتماعی استان ایلام یادآور شد: در راستای تکریم بیمه شدگان نسبت به پذیرش های غیر حضوری و الکترونیک اقدام شده اما از شهریور ۹۵ تاکنون فقط ۸ هزار نفر از اپلیکیشن موبایل استفاده کرده اند و بیش از ۹۵ درصد مراکز درمانی استان طرف قرارداد مدیریت درمان هستند.
وی عنوان کرد: تاکنون ۳۹۴ مرکز درمانی طرف قرارداد این سازمان دراستان فعال است که امیدواریم تعداد این مراکز با تامین اعتبار افزایش یابد.
لاله ماژین اظهار کرد: حذف دفترچه درمانی در سال گذشته برای تسهیل در کار بیمه شدگان و پزشکان در مراکز ملکی اعمال شدو دومین مرکز درمانی تامین اجتماعی شهر ایلام با عنوان درمانگاه شماره ۲ شامل، دندانپزشکی، فوریت های پزشکی، درمانگاه تخصصی، واحد پذیرش، داروخانه، تزریقات برادران و خواهران، ساختمان اداری مالی و مهمانسرا نیز گشایش یافت.
لاله ماژین بیان کرد: درمانگاه مهران با حضور وزیرسابق کلنگ زنی شد، اما به علت پاره ای از مشکلات در یک پروسه زمانی فعالیت اجرایی پروژه متوقف شدکه به زودی پیمانکار جدید مشخص و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد و پروژه درمانگاه دره شهر نیز در حال انتقال سند به نام سازمان تامین اجتماعی است و در حوزه درمان مستقیم نیز دی کلینک میدان میلاد، درمانگاه شماره ۲ و درمانگاه دهلران در حال ارائه خدمات به جامعه هدف هستند.
وی درپایان گفت: امسال نیز در خدمات پرستاری رتبه اول کشوری را کسب کردیم و اربعین امسال بیش از ۲۷ هزار خدمت به زائران ارائه شد.
انتهای پیام/ د