به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این ترشی که طعمی بسیار ملایم و سبک دارد به جهت برخورداری از خواص بینظیر گیاه خـُرفه، بخصوص برای افراد مبتلا به درد معده و سر درد بسیار مفید است.
برگ و ساقه آن مسکن صفرا است و آن را قمع میکند. حرارت خون و کبد و معده را تسکین میدهد و برای تسکین حدت تبهای گرم و صفراوی مفید است و تسکین عطش و کنترل ترشح ادرار در مورد بیماری دیابت و رفع سردردهای گرم بسیار خوب است. خونریزی از هر عضوی را قطع میکند و همچنین برطرف کننده چرک سینه میباشد. در ادامه طرز تهیه این ترشی خوش طعم و مقوی را به شما آموزش میدهیم.
بیشتربخوانید: طرز تهیه سالاد تن آووکادو بدون سس مایونز
مواد اصلی
سبزی خرفه: ۱ کیلوگرم
سیر رنده شده: ۱۰ حبه
نمک و فلفل تند: به مقدار لازم
سرکه: به مقدار لازم
طرز تهیه
۱. ابتدا سبزی خرفه را پاک کرده شسته و درشت خرد میکنیم؛ و در آب جوش ریخته تا چند قل بزند، ولی هنوز تازه بماند؛ و بعد سبزی را آبکش کرده و میگذاریم تا کامل آبش کشیده شود.
۲. سیر را رنده کرده و با سبزی مخلوط کرده و در ظرف مناسب ریخته نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و سرکه را روی مواد میریزیم. روی در ظرف را نایلون میگذاریم و درش را محمکم میبیندیم.
۳. و در محیط خانه به مدت ۳ یا ۴ روز نگهداری میکنیم و بعد از این مدت در جای خنک نگهداری شود.
منبع: وب سایت سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/