به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،احمدرضا رئیسزاده مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اظهار داشت : از ۵۶۴ هزار هکتار اراضی با قابلیت کشاورزی حدود ۱۹۷ هزار هکتار معادل ۳۵ درصد به کشت محصولات زراعی اختصاص دارد که ۱۷۷ هزار هکتار آن مربوط به زراعت کشتهای آبی و ۲۰ هزار هکتار آن نیز به کشتهای دیم، اختصاص یافته است.
وی بیان داشت: میزان تولید انواع محصولات زراعی از این سطوح در سال زراعی ۹۷-۹۶ با توجه به بروز پدیده خشکسالی و کاهش سطوح زیر کشت حدود سه میلیون و ۲۴۲ هزار تن بوده است .
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان افزود: اصفهان رتبه اول در تولید تعداد ریز غده سیب زمینی (مینی تیوبر و تولید پیاز) را دارد و صاحب رتبه دوم در تولید گلرنگ و تولید سایرمحصولات جالیزی (طالبی، گرمک) است.
وی از رتبه سوم اصفهان درسطح و تولید سیب زمینی و تولید خربزه خبر داد و بیان داشت : استان اصفهان رتبه چهارم در تولید سایر محصولات سبزی ها و رتبه ششم در تولید ذرت علوفه ای و رتبه هفتم در تولید یونجه را دارد.
انتهای پیام/م