به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، محمد حسن لطفی معاون امور مشارکتهای اجتماعی یزد در جلسه مجمع کانون سلامت، گفت: رویکرد و اولویت اصلی در کانونهای سلامت محلهای تنها به سلامت جسمانی افراد منتهی نمیشود بلکه ابعاد گسترده تری همچون سلامت روح و روان و زندگی اجتماعی را در بر میگیرد.
وی افزود: تاسیس خانواده مشارکت مردم، تشکیل شورای پیام گزاران سلامت، ایجاد اندیشگاههای سلامت، تشکیل کمیته دیده بانی سلامت و پیوست سلامت از جمله برنامههای اجرایی شده در بحث مجامع سلامت استان یزد است.
لطفی ادامه داد: در حال حاضر ۱۰ کانون سلامت محله در شهرستان یزد وجود دارد و این تعداد تا پایان سالجاری به ۳۰ کانون سلامت خواهد رسید.
معاون امور مشارکتهای اجتماعی یزد گفت: خوشبختانه با راه اندازی و تشکیل مجامع سلامت و کانونهای سلامت، شاهد کاهش چشمگیر برخی از بیماریها و الگوهای نامناسب مصرف غذا در سطح استان بودیم.
وی به ابعاد سواد سلامت جامعه پرداخت و اظهار داشت: استفاده بیشتر از خدمات پیشگیرانه، تسریع در تشخیص بیماری ها، افزایش میزان خود مراقبتی و کاهش میزان بستری در بیمارستانها از مزایای ارتقاء سواد سلامت در جوامع است.
لطفی افزود: برای بهره برداری از شش مرکز و پایگاه سلامت در سطح شهری به ۱۱ میلیارد تومان و برای بهره برداری از سه مرکز و خانه بهداشت در مناطق روستایی به یک میلیارد و ۲۲۵ میلیون تومان اعتبار نیاز است.
انتهای پیام/ی