رئیس دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد؛
رئیس دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد؛
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، دی ماه امسال بود که ماهواره پیام دانشگاه امیرکبیر روی سکو رفت و برای قرار گرفتن در مدار به فضا پرتاب شد؛ البته در مراحل آخر به دلیل وجود نقص فنی در ماهواره بر پیام نتوانست در مدار مخصوص قرار بگیرد و این پروژه ناتمام ماند؛ البته تمام متخصصان فضایی معتقد هستند قرار نگرفتن پیام در مدار به معنای ناموفق بودن و شکست خوردن آن نیست بلکه پیام توانست تا مراحل انتهایی کار خود را به درستی انجام دهد و تنها یک مرحله تا قرار گرفتن روی مدار و شروع به فعالیت خود فاصله داشت.
بلافاصله پس از اتمام پرتاب ماهواره پیام رئیس دانشگاه امیرکبیر از ساخت ماهواره دیگری توسط این دانشگاه خبر داد و گفت: متخصصان پروژه پیام امیرکبیر این توانایی را دارند تا ماهواره پیام ۲ را با سرعت هرچه تمام تر طراحی کنند.
سیداحمد معتمدی رئیس
دانشگاه امیرکبیر در گفتو گو با خبرنگار
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره پروژه ساخت ماهواره پیام ۲ اظهار کرد:پس از پرتاب ماهواره پیام، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن تشکر از تیم پروژه پیام اعلام کرد که آمادگی برای ساخت پیام ۲ را داریم.
رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به شروع فرایند ساخت ماهواره پیام ۲ گفت: بلافاصله پس از اتمام پروژه پیام با همکاری
سازمان فضایی جلسات مختلفی را برای طراحی و ساخت پیام ۲ آغاز کردیم.
وی با بیان اینکه نمیتوانیم بگویم که کار ساخت و طراحی ماهواره پیام ۲ آغاز شده است، اظهار کرد: چنین پروژهای به مقدمات بسیاری احتیاج دارد و باید در خلال آن متوجه شویم که آیا ماهواره به درستی ساخته میشود.
امیدواریم تا پایان سال جاری قرارداد پیام ۲ بسته شود
معتمدی درباره زمان ساخت ماهواره پیام ۲ گفت: حسنی که این پروژه دارد زود ساخته شدن آن است، زیرا اکنون یک گام جلو هستیم و جوانان دانش ساخت ماهواره را دارند.
رئیس دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: هدف ما این است که ماهواره را یک مرحله بالاتر طراحی کنیم و آن را ارتقاء دهیم و برای انجام این کار باید با متخصصان و سازمان فضایی مذاکراتی را انجام دهیم.
وی با بیان اینکه اکنون در زمینه ساخت ماهواره فعال هستیم، گفت: امیدواریم تا قبل از پایان سال جاری عقد قرارداد برای ساخت ماهواره دیگر دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام شود.
معتمدی با اشاره به تیم سازنده ماهواره پیام بیان کرد: برای ساخت ماهواره پیام ۱۶ نفر از اساتید دانشگاه درگیر پروژه بودند و در کنار آنها ۱۳۰ دانشجو و فارغالتحصیل همکاری میکردند.
رئیس دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه همکاری ما با تیم قبلی به معنای ثابت بودن آنها نیست، گفت: برای ساخت ماهواره پیام ۲ از تجربه تیم قبلی استفاده میکنیم، اما این همکاری به این معنا نیست که نیروی جدیدی به تیم اضافه نمیشود و از دانش دیگر دانشجویان بهرهمند نمیشویم.
انتهای پیام/
فقط افرادی قدر علم و دانش را میدانند که نام را به نان ترجیح دهند و کتاب خریدن را بهتر از گشنه بودن بدانند .
چه بسا گرسنگی عقل بسیار بدتر از گرسنگی شکم باشد.
همه دانشگاه های برتر را وادار به ساخت ماهواره کنید.