به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از غذاهای مقوی و پرخاصیتی که میتوانید با لوبیا سبز درست کنید خورش لوبیا سبز است. لوبیا سبز به طور سخاوتمندانهای حاوی رنگدانه آنتی اکسیدانی به نام فلاوونوئیدها است. فلاونوئیدها برای بدن ما بسیار مفیدند. پژوهشها نشان داده است که ترکیبات فلاونوئیدی رشد سلولهای سرطانی سینه و رودهها را کاهش میدهد. یعنی زنده باد لوبیا سبز!
مواد لازم:
لوبیا سبز خرد شده: ۲ پیمانه
گوشت گوسفندی خورشتی خرد شده: نیم کیلو
ذرت بخار پز شده: ۱ پیمانه
سیب زمینی خرد شده: ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده: ۱ عدد
روغن برای سرخ کردن
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه خورش لوبیا سبز:
در یک قابلمه مناسب روی حرارت متوسط شعله گاز پیازها را کمی در روغن تفت بدهید و بعد لوبیاهای خرد شده را اضافه کنید و آنها را هم کمی با پیاز در روغن تفت بدهید، بعد از ۵ دقیقه رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
بعد از ۱ دقیقه گوشتهای خرد شده را هم اضافه کنید و بگذارید حدود ۱ تا ۲ دقیقه با مواد مخلوط شود.
بعد از آن ۳ لیوان آب را به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید، شعله گاز را کمی کم کنید و برای پخت گوشتها حدودا ۳ ساعت صبر کنید.
بعد از این مدت ذرت بخار پز شده، سیب زمینیهای خرد شده و فلفل و نمک را اضافه کنید و حدودا ۱ ساعت دیگر هم منتظر بمانید تا غذای شما آماده شود.
خورش شما آماده است شما میتوانید این خورش را با برنج ساده و یا نان دلخواهتان میل کنید.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/