به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مهدی معنویان عضو کمیسیون فنی دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری سازمان میراث فرهنگی گفت: استان کرمان دارای سابقه فرهنگی- تاریخی غنی و برخوردار از مناظر و چشم اندازهای طبیعی دارای پتانسیل بالا برای جذب گردشگران داخلی و خارجی است.
وی با اشاره به اینکه گردشگری، از پدیدههای مهم عصر حاضر بوده است، افزود: گردشگری یکی از منابع مهم اقتصادی، و عاملی موثر در توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی جوامع انسانی قلمداد میشود.
معنویان عنوان کرد: ظرفیتهای زیاد و پتانسیلهای بزرگ استان کرمان میتواند زمینه شکوفایی بخشهای مختلف استان را فراهم کند و صنعت گردشگری یکی از این ظرفیتهاست.
وی با اشاره به اینکه خطه کرمان جزو استانهای چهار فصل و متنوع ایران محسوب میشود که دارای گرمترین و سردترین نقاط در یک فصل است افزود؛ استان کرمان جزو استانهای برتر کشور در زمینهی گردشگری و تاریخی است و این صنعت با حمایت مسئولان در کرمان گسترش مییابد.
عضو کمیسیون فنی دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری سازمان میراث فرهنگی ابراز کرد: گسترش صنعت جهانگردی به عنوان صنعتی که با حوزههای مختلفی نظیر اقتصاد، کشاورزی، فرهنگ، محیط زیست و خدمات در تعامل است، دارای اهمیّت بسزایی است و تجربیات سایر مناطق جهان نشان داده که توسعه آن در هر منطقه باعث رشدو پیشرفت اقتصادی-اجتماعی آن ناحیه گردیده است.
معنویان با اشاره به اینکه جاذبههای تاریخی فراوان، استان کرمان را جزو ۵ شهر تاریخی قرار داده است عنوان کرد: گردشگران داخلی و خارجی زیادی برای دیدن ارگ بم، باغ شازده ماهان، ارگ راین، باغ فتح آباد، موزهی هنرهای معاصر صنعتی، کتابخانهی ملی کرمان، گنبد جبلیه، حمام وکیل و مجموعه گنجعلیخان که از مشهورترین جاهای دیدنی کرمان هستند، به این شهر سفر میکنند.
وی تصریح کرد: به نظر میرسد که با توجه به به بعضی مشکلات موجود و نبود کارشناسی صحیح هنوز در بسیاری از مناطق استان پهناور کرمان جایهایی میتواند وجود داشته باشد که نمایانگر تاریخ کهن و تمدن ریشه دار کرمان و کرمانی میتواند باشد.
معنویان اظهار داشت: علاوه بر مناطقی که عنوان شد اگر در محلههای قدیمی کرمان همانند محله مشهد، اطراف بازار بزرگ کرمان، بازار میدان قلعه گذری داشته باشیم میتوان خانهها و بناهایی را از دوران زندیه، قاجاریه مشاهده نمود که دست ویرانگر روزگار آنها را به ویرانی کشانده است.
عضو کمیسیون فنی دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری سازمان میراث فرهنگی با اشاره به اینکه چنانچه سازمانها و ارگانهایی همانند سازمان میراث فرهنگی و سایر ارگانهای مرتبط حمایت از نگهداری این ابناء را بعهده بگیرند گفت: در این صورت میتوان شاهد جاهای دیگری بعنوان مراکز باستانی و دارای شاخص برای میراث فرهنگی باشیم.
انتهای پیام/ی