به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،خسرو شهبازی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : کرمانشاه یکی از تولید کنندگان گوشت قرمز و سفید در سطح کشور است که سالانه ۳۶ هزار و ۲۰۰ تن گوشت قرمز را در سطح استان تولید میکند؛ ۲۶ هزار تن از این میزان به مصرف استان و ۱۰ هزار تن به سایر استانها صادر میشود.
وی با بیان اینکه ۳۵۰ هزار تا ۴۰۰ هزار رأس دام به سایر استانها صادر میشود، گفت : در سنوات گذشته ۲۵۰ هزار رأس دام به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر میشد، اما با ممنوع شدن صادرات بخشی از دام به صورت قاچاق به کشور عراق و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از توزیع هفتگی ۵۰ تن گوشت قرمز میان مردم محلات فقیر نشین و حاشیه نشین استان خبر داد و بیان کرد: با توزیع گوشت قرمز درصدد کم کردن تنشهای بازار هستیم.
وی بخشی از علت گرانی گوشت را بی رغبتی دامداران به فروش دام با توجه به بارشهای خوب و پوشش گیاهی مناسب دانست و افزود: همچنین افزایش قیمت نهادههای دامی و قاچاق دام به کشورهای خلیج فارس در افزایش قیمت گوشت قرمز تاثیر دارد و کمبود گوشت قرمز هم سبب تنش در بازار گوشت سفید شده است.
شهبازی با تاکید بر اینکه عرضه مرغ به نرخ ۱۲ هزار و ۳۰۰ قیمتی است که دامدار در آن متضرر نمیشود، تصریح کرد: سالانه ۶۵ تن گوشت سفید در استان تولید میشود که ۱۶ تن آن مازاد بر نیاز کرمانشاه بوده و به سایر استانها صادر شده است.
وی گفت: به صورت هفتگی ۱۰۰ تن گوشت منجمد مرغ بین مردم توزیع میشود تا اقشار کم درآمد جامعه بتوانند گوشت مرغ را به قیمت ۸۵۰۰ تومان خریداری کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از ادامه توزیع گوشت قرمز و سفید تا نیمه فروردین خبر داد و گفت: پس از نیمه فروردین با توجه به ورود دام جدید به بازار از التهابات بازار کاسته خواهد شد.
شهبازی از وجود ۱۸ مکان برای توزیع گوشت قرمز در سطح شهرستان کرمانشاه خبر داد و بیان کرد: درصورت پای کار آمدن نهادهای حمایتی نظیر بهزیستی و کمیته امداد برای توزیع گوشت میان مددجویان آماده در اختیار قرار دادن گوشت به این نهادها هستیم تا در محلات نیازمند نسبت به توزیع اقدام شود.
وی از راه اندازی سامانهای برای توزیع هدفمند گوشت خبر داد و گفت: در این سامانه با کد ملی سرپرست خانواده حداقل ماهی یک بار امکان خرید گوشت توزیعی وجود دارد .
انتهای پیام/د