به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، فاطمه خمسه رییس سازمان جهاد کشاورزی استان در بازدید از یک واحد کشتارگاهی در شهرستان بویین زهرا گفت: سالانه در سه واحد کشتارگاه دام استان ۲۶ هزار تن گوشت قرمز تولید میشود که از این میزان پس از تامین نیاز استان حدود ۱۲ هزار تن به سایر استانها ارسال میشود.
خمسه اضافه کرد: در کشتارگاههای استان روزانه پس از کشتار دام و رعایت مسایل بهداشتی گوشت در سطح فروشگاههای استان عرضه و توزیع میشود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: ورود، خروج و کشتار دام زنده در استان تحت نظارت و کنترل است.
کشتارگاه دشت بره با ظرفیت روزانه کشتار ۶۰ تا ۷۰ راس دام سنگین و ۲۰۰ راس دام سبک بخش از گوشت گرم مورد نیاز استان قزوین را تامین میکند.
انتهای پیام/ک