به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، خادمی استاندار لرستان در جلسه شورای اقتصاد مقاومتی در محل استانداری اظهار داشت: واگذاری طرحها به بخش خصوصی با تایید مراجع کشوری از جمله شورای هماهنگی سه قوه تصویب و به اندازه کافی کارشناسی شده است پس مدیران استانی و میانی نباید در مخالفت با این مصوبه کلیدی، موجب پس رفت طرحها شوند.
وی ادامه داد: در این راستا اقدامات خوبی در لرستان شکل گرفته، اما کافی نیست بنابراین باید برنامه دقیق دستگاهها در این خصوص با ثبت ماهانه در سامانه مربوطه، اطلاع رسانی شود.
وی اظهار داشت: چند ایستگاه پمپاژ آب کشاورزی لرستان که از دهه ۸۰ تاکنون نیمه کاره مانده بود در این راستا به اتمام رسیده و آماده افتتاح شده است.
استاندار لرستان گفت: هدفگذاری سال ۹۷ در راستای واگذاری طرحهای نیمه تمام به بخش خصوصی ۳۰ درصد بوده که سهم لرستان از این میزان معادل ۷۶۰ میلیارد ریال از اعتبارات عمرانی بوده است.
خادمی اجرای درست و اصولی مصوبه واگذاری طرحهای نیمه تمام را از وظایف مدیران برشمرد و تصریح کرد: با تکمیل این طرحها توسط بخش خصوصی، سرمایهای از کشور خارج نمیشود.
وی با اشاره به اجرای طرحهای (PPP) مشارکت خصوصی عمومی در دنیا افزود: دولت و بخش خصوصی باید با همکاری یکدیگر نسبت به تکمیل طرحهای ناتمام اقدام کنند تا هزینههای هر ۲ طرف نیز کاهش یابد.
وی با تاکید بر تغییر رویکرد مدیران در این خصوص گفت: باید تنگ نظری و رقابتهای داخلی کنار گذاشته شود و واگذاری طرحها به بخش خصوصی جدی در دستور کار قرار گیرد.
استاندار لرستان تاکید کرد: موضوع واگذاری طرحهای نیمه تمام از معیارهای ارزیابی عملکرد استانها در حوزه اقتصاد مقاومتی است و باید علاوه بر پیگیری این مهم، محاسبات کارشناسی و اقدام قانونی دقیق قبل از مراحل واگذاری توسط دستگاهها انجام شود تا مشکلی برای بخش خصوصی ایجاد نشود.
علی یاور عزیزپور مدیرکل ورزش و جوانان لرستان نیز گفت: امسال طرح پایگاه قهرمانی بروجرد با اعتبار ۱۳ میلیارد رال واگذار شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان نیز گفت: از مجموع ۲۵ طرح اجرایی استان شامل ۱۱ استانی و ۱۴ ملی استانی، گزارشهای لازم تهیه شده است.
رضا میرزایی افزود: از طرحهای استانی هفت مورد تایید و وارد فاز انتخاب سرمایه گذار شده که ایستگاه پمپاژ کلکله محمودآباد با ۹۲ درصد پیشرفت، اردیبهشت سال آینده بهره برداری میشود.
به گفته وی گزارش مالی ۱۴ طرح ملی استانی نیز تهیه و برای تایید به مدیریت منابع آب ایران ارسال شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز گفت: امسال اجرای ۱۸۰ طرح با مشارکت خیران به تصویب رسید که از این تعداد کار ۱۰۰ طرح نهایی شده است.
دکتر کوروش ساکی افزود: در این راستا یک خیر تکمیل طرح بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی دورود را تقبل کرده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان گفت: همه دستگاههای اجرایی تا پایان بهمن اطلاعات طرحهای خود را در سامانه به روز رسانی کنند و استانداری لرستان پس از بررسی آنها در هفته اول اسفند گزارشی از وضعیت آنها به مردم ارائه میدهد.
علی هادی چگنی هم در حاشیه جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی لرستان بیان کرد: در جلسه امروز که همه اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی حضور داشتند، در مورد طرحهای کلیدی که نقش حیاتی در مورد توسعه استان دارند تصمیم گیری شد.
وی با بیان اینکه سال گذشته با تصمیم استاندار تکمیل ۱۲۲طرح که ۶۱ مورد آنها اقتصادی و ۶۱ عمرانی بودند در دستور کار تمامی دستگاههای اجرایی استان قرار گرفت، افزود: استانداری لرستان در اقدامی ابتکاری سامانهای طراحی کرده تا دستگاههای اجرایی به صورت سه ماهه پیشرفت فیزیکی طرحهای خود را در آن ثبت کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی لرستان اظهار کرد: اطلاعات ثبت شده در این سامانه در اختیار معاونتهای عمرانی و اقتصادی استانداری قرار گرفته و پس از تأیید از سوی آنها به دبیرخانه سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور ارسال میشود.
چگنی در ادامه تصریح کرد: در جلسه امروز مقرر شد همه دستگاههای اجرایی لرستان تا پایان بهمن اطلاعات طرحهای خود را در سامانه به روز رسانی کنند، تا استانداری لرستان پس از بررسی آنها در هفته اول اسفند گزارشی از وضعیت طرحها به مردم ارائه دهد.
انتهای پیام/م