وی تصریح کرد: همکاران ما در وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، سلامت سیستم برودتی مانند یخچال و فریزر و شرایط نگهداری گوشت قرمز را در مراکز عرضه به وسیله دستگاههای پرتابلی که در اختیار دارند، بررسی میکنند؛ همچنین نیروهای بهداشت محیط وزارت بهداشت، بهداشت محیط ساختمان یا مرکز عرضه کننده گوشت و مجوزهای سازمان دامپزشکی برای سلامت گوشت قرمز را کنترل میکنند.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، افزود: تاکنون تخلف و مشکل خاصی در مورد سلامت گوشتهای قرمز وارداتی یا داخلی به وجود نیامده است؛ البته ممکن است نواقصی در مورد بهداشت فردی و شرایط نگهداری گوشت وجود داشته باشد که همکاران ما به شکل میدانی آنها را بررسی و برطرف کرده و یا نسبت به تعطیلی موقت و یا ارجاع پرونده به مراجع قضایی اقدام میکنند.
فرهادی در پاسخ به سوالی دباره عرضه گوشت و محصولات خام دامی با شرایط نامناسب در برخی فروشگاههای زنجیرهای، گفت: حتما باید بر روی بسته بندی گوشت و محصولات خام دامی عرضه شده در فروشگاههای زنجیرهای که باید با رعایت استانداردها و قواعد مشخص شده باشد، تاریخ مصرف به طور خوانا درج شده باشد؛ چراکه در غیر این صورت، تقلب و تخلف بهداشتی انجام شده که دانشگاههای علوم پزشکی و سازمان دامپزشکی میتوانند این موضوع را بررسی و با آن برخورد کنند و شعبه فروشگاه زنجیرهای مذکور هم باید پاسخگو باشد. همچنین مردم باید به مُهر کنترل دامپزشکی بر روی گوشت قرمز و محصولات خام دامی نیز توجه کنند.
انتهای پیام/