به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، ساره امیری افزود: ۵۰ درصد کسانی که در ۶ ماه نخست امسال به اورژانس بیمارستان سوانح و سوختگی چرومی گناوه مراجعه کردند و به صورت سرپایی یا بستری مداوا شدند، بر اثر ریختن مایعات داغ آسیب دیدهاند.
وی ادامه داد: سوختگی ناشی از مایعات داغ بیشتر شامل کودکان و زنان میشود و سوختگی بر اثر آب رادیاتور مربوط به مردان.
مسئول بخش اورژانس بیمارستان سوانح و سوختگی چرومی گناوه بیان کرد: انفجار کپسول گاز، نفت، اگزوز موتورسیکلت، سوختگی الکتریکی، اجسام داغ، انفجار اسپریها، آتش زیر خاکستر، زودپز و مواد شیمیایی (لولهبازکن) از دیگر عوامل مراجعه بیماران دچار سوختگی به این بیمارستان است.
امیری بابیان اینکه یکی از اشتباهات رایج در درمان سوختگی استفاده از یخ است، گفت: استفاده از یخ باعث آسیب به بافتهای بدن و کاهش درجه حرارت بدن در سوختگیهای وسیع میشود که در این مواقع بهتر است از آب برای خنک کردن ناحیه آسیبدیده استفاده کرد.
وی یادآور شد: سوختگی یکی از شدیدترین آسیبهایی است که هر فردی در زندگی ممکن است با آن مواجه شود و از مهمترین عوامل آن بیاحتیاطی، رعایت نکردن نکات ایمنی، توجه نکردن بزرگترها به کودکان و افراد نیازمند مراقبت است.
امیری از والدین خواست هرگز کودکان را بدون اعمال نظارت در کنار آتش یا در حمام رها نکنند و اتوی داغ را دور از دسترس آنان قرار دهند.
وی همچنین تصریح کرد: آسیبهای جسمی-روحی و روانی ناشی از سوختگی به ویژه در موارد شدید تا آخر عمر گریبان گیر فرد و خانواده وی است.
انتهای پیام/ک