سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اجاره یک روزه منازل پایتخت در فضای مجازی، اظهار کرد: موضوعات این چنینی که در فضای مجازی رخ میدهد، افزایش پیدا کرده و دارای موارد غیر قانونی است و در صورت وقوع تخلف با متخلفان برخورد خواهد شد.
وی افزود: با وقوع تخلف در این حوزه، پلیس مستندات خود را به مراکز قضایی ارسال میکند و نوع برخورد با متخلفان بسته به میزان تخلف متفاوت خواهد بود.
سرهنگ کاظمی درخصوص چگونگی نظارت بر ارسال کنندگان پیامکهایی با مضمون قطع یارانه، دریافت سهام عدالت و سایر موضوعاتی که باعث تشویش اذهان عمومی میشود، تصریح کرد: سامانه ارسال انبوه پیامک با دریافت مشخصات خریداران و ثبت نشانی آنها، به افراد متقاضی این سامانه تحویل داده میشود. به عنوان مثال فروشندهای برای تبلیغ اجناس خود اقدام به تهیه این سامانه کرده و با خریداری آن شروع به ارسال پیامکهای تبلیغاتی به هموطنان میکند.
بیشتر بخوانید: کلاهبرداری با سوءاستفاده از حس نوع دوستی/ دزدان اینترنتی به دام پلیس افتادند
رئیس پلیس فتا پایتخت با بیان اینکه در بین این افراد، سودجویانی هستند که با ارسال پیامهایی اقدام به کلاهبرداری از شهروندان میکنند، گفت: همچنین این افراد در بین پیامهای تبلیغاتی فروش اجناس خود، اقدام به ارسال پیامکهای تفرقه انگیز و کلاهبردارانه نیز میکنند.
انتهای پیام/
برادران من
اگر شما یک مشاور در حوزه ای تی داشته باشید اینقدر دست بر روی فیلتر نخواهید گذاشت
سامانه پیامکی در بستر دیتا بیس های خود شرکت مخابرات صورت می پذیرد و تنها کافی است با فیلتر گذاری بر روی کلماتی از قبیل ، بانک، سود، سهام عدالت ، یارانه از ارسال این پیامک ها جلو گیری نمائید، همان طور که بانک مرکزی برای جلوگیری از کلاه برداری بعد از پوز کشیدن مبلغ معامله آن را روز بعد ارسال می کند ، شما هم میتوانید درخواست بدهید ارسال پیامک با یک الی دو ساعت تاخیر ارسال گردد تا این موارد بررسی شود ، هرچند که یک ساعت زمان زیادی است اما پیشنهاد می شود در این زمینه ها کمی خود را بروز نمائید