به گزارش حوزه فنآوریگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، زینب حمیدزاده مشاور امور بانوان معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در نشست «دستاوردهای حوزه زنان و خانواده در چهل سالگی جمهوری اسلامی ایران» گزارشی از روند حضور و پیشرفت بانوان در اکوسیستم نوآوری و فناوری ارائه داد.
وی با اشاره به آخرین گزارش شکاف جنسیتی که در سال ۲۰۱۸ توسط مجمع جهانی اقتصاد منتشر شده است، بیان کرد: حضور زنان در مقاطع مختلف تحصیلات دانشگاهی با مردان برابر است.
حمیدزاده با تاکید بر افزایش مشارکت زنان در اقتصاد دانش بنیان افزود: از میان ۴۰۷۰ شرکت دانش بنیان، حدود ۴۰۰ شرکت توسط بانوان تاسیس و مدیریت میشود؛ همچنین تعداد استارتاپهای موفق بانوان هر روز در حال افزایش است.
مشاور امور بانوان معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در ادامه با اشاره به ظرفیتهای برنامه بازگشت متخصصان خارج از کشور افزود: از میان یک هزار و ۱۰۹ نخبه بازگشته به کشور در قالب این برنامه ۲۲۰ نفر بانوان هستند؛ تمهیداتی در راستای افزایش بازگشت بانوان متخصص و نخبه در نظر گرفته شده است.
مشاور امور بانوان معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری همچنین بیان کرد: برنامهای با عنوان «برنامه توان افزایی بانوان فناور و خلاق» توسط بخش امور بانوان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طراحی شده است؛ این برنامه در سه محور الگوسازی، ایجاد زیرساخت و شبکه سازی به ایجاد بستر مناسب جهت حضور هرچه بیشتر زنان فناور و خلاق در اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور میپردازد.
این نشست توسط وزارت امور خارجه در محل مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی برگزار شد که در آن سفرا و دیپلماتهای مقیم تهران حضور داشتند.
معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری در امور زنان، فریده اولادقباد رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی، دهقانی معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه، زهراآیت اللهی رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی و فروزنده ودیعتی مدیرکل حقوق بشر و زنان وزارت امور خارجه نیز به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
انتهای پیام/