به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، محمدابراهیم زارعی در جلسه شورای آرد ونان شهرستان سنندج که در محل فرمانداری این شهر برگزار شد با اشاره به اینکه ویتامین، مواد معدنی و فیبر در نانهای سبوسدار بیشتر از نانهای سفید است، گفت: با توجه به ارتباط مستقیم «نان و غلات» با تغذیه و سلامت مردم، میطلبد آگاهسازی و آموزشهای لازم در خصوص استفاده از نان سبوسدار لحاظ شود.
وی در رابطه با ارزش غذایی نان باکیفیت و سبوسدار در ارتقاء سلامت جامعه، گفت: فیبر و پروتئین بالا آرد سبوسدار که گاهاً تا ۶۰ درصد نیز میرسد، بیانگر این نکته است که باید شهروندان را متقاعد کرد تا در برنامه غذایی روزانه خود از نان سبوسدار استفاده کنند.
فرماندار شهرستان سنندج تصریح کرد: استفاده از نان سبوسدار علاوه بر تأمین نیازهای تغذیهای روزانه افراد، منجر به کاهش بیماریهای شایع در جامعه مانند دیابت میشود و نقش مهمی در مقابله با بیماریهای میکروبی روده و تقویت سیستم ایمنی بدن ایفاء میکند.
وی با بیان اینکه نانهای تهیه شده از آرد سبوسدار همچون نان سنگک که رنگ تیرهتری دارند، به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد، خواستار شد: امید است از سوی اندیشمندان و متولیان سلامت، تمهیداتی اندیشیده شود تا بتوان نان سبوسدار را بیش از پیش در سبد غذایی خانوادههای سنندجی گنجاند.
گفتنی است، در پایان تعدادی از خبازیهای فعال سطح شهر سنندج برای توزیع آرد حاوی سبوس جهت پخت و ارائه نان سبوسدار به شهروندان انتخاب شدند که دستورات لازم از سوی فرماندار مبنی بر تسریع این مهم لحاظ گردید.
انتهای پیام/م