سؤالی که به ذهن میرسد این است که آیا فقط شما باید از یک نوع خاص از آجیل را تهیه کنید که احتمالا این روزها قیمت آن ناپایدار است؟! یا اصلا در ایام عید فقط باید با آجیلهای سنتی از مهمانانمان پذیرایی کنید؟! مطمئنا وقتی به ابتکار و کدبانویی خودتان ایمان داشته باشید جواب تمام سؤالات بالا چیزی غیر از «نه» است.
«پسته، تخمه کدو، تخمه ژاپنی، مغز بادام، مغز فندق و بادام هندی نمک زده»؛ وقتی اسمی از آجیل میآوریم فقط منظورمان حضور این نوع مغزها کنار هم نیست. هر چند متخصصین این صنف برای هر کدام از انواع مختلف ترکیبات آجیلها، اسمهای خاصی روی آنها گذاشتهاند و دسته بندیهایی هم کردهاند که کدام در کنار سایر مواد قرار بگیرد.
اما خب هیچ کدام از اینها دلیل نمیشود که ما هم عینا از این آجیلها تهیه کنیم و خلاقیت خودمان را کنار بگذاریم، پس میتوانیم آجیل به سبک خودمان و به اندازه جیب مان تهیه کنیم.
یک بار فهرست تمام کسانی را که ممکن است به خانه شما بیایند را سرانگشتی بشمارید، به اضافه چند خانواده بیشتر برای در نظر گرفتن همه احتمالات ممکن. حالا از فروشنده خشکبار فروشی بخواهید از مواد مورد نیاز شما آنقدری در اختیارتان بگذارد که به اندازه پذیرایی کردن همین تعداد از افراد کافی باشد نه چند برابر آن. زمانی که شما به اندازه خرید کنید، نه زیادی هزینه کردهاید و نه مواد اضافه آمده را بعد از گذشت زمان و از دستدادن طعم و مزه شان دور ریخته اید.
به میوهها ایمان بیاورید که حتی خشک شده آنها هم خوشمزه است. برای پذیرایی عید، حتما که نباید چند کیلو پسته و بادام هندی و فندق تهیه کنید، میتوانید خودتان آستینها را بالا بزنید و انواع دیگری از تنقلات را در خانه تهیه کنید. پرتقال، سیب، موز و کیوی، میوههایی هستند که این روزهای آخر زمستان به وفور یافت میشوند.
میتوانید از فروشنده بخواهید که میوههای معمولیتر را در اختیار شما بگذارد .حتی آنهایی که ظاهرشان کمی بههم ریخته هم بهکار شما میآید چرا که قرار است آن را خشک کنید. برشهایی از میوه با قطر کم را روی شوفاژ، داخل سینی روی بخاری، یا اگر وقت ندارید با احتیاط زیاد درون فِر خشک کنید. به همین راحتی یک گزینه به مواد خوراکی پذیرایی شب و روز عیدتان اضافه شد.
شاهدانه به همراه کنجد و مغز تخمه آفتابگردان از آن دست خوراکیهایی هستند که به راحتی پیدا میشوند. میتوانید آنها را با قیمت مناسبی تهیه کنید و یک ترکیب خوشمزه را درست کنید؛ ترکیبی که بیشتر طعمهای نوستالژی دوران کودکی را زنده میکند و در عین حال سالم و کمهزینه است.
ذرت بوداده با تنوع طعمی که دارد از دیگر گزینههای روی میز برای پذیرایی ایام عید است. شاید با خودتان بگویید که ذرت برای تفریحات خانوادگی مناسب تر است تا دید و بازدیدهای عید. سخت نگیرید، مهم خوش گذشتن مهمانی های فامیلی و دوستانه شماست. همین که این مواد به دورهمیهای شما طعم و مزه بدهند، یعنی نتیجه حاصل شده است.
باسلوق یا راحتالحقوم به دلیل ماندگاری بالا و نگهداری ساده از بهترین پیشنهادها برای ایام عید است. سعی کنید حتیالامکان شیرینیهای خامهای و تر را از لیست خریدتان حذف کنید.
خودتان شیرینیهای ساده و باب میل خودتان را توی آشپزخانه تهیه کنید. آب، پودر نشاسته، شکر، گلاب، کره و پودر نارگیل مواد اولیه تهیه باسلوق هستند. کافی است کمی با آشپزخانهتان مهربان باشید. آنوقت روی خوشطعمها و مزهها را می بینید.
انتهای پیام/