به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی اصغر شهبازی رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور در نشست خبری امروز با حضور اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری دومین جشنواره سرآمدان فناوری اظهار کرد: جشنواره سالانه سرآمدان فناوری و صنعت با اهداف ترویج فرهنگ و تفکر ناب بسیجی و ایجاد خودباوری در عرصه فناوری و صنعت، معرفی و الگوسازی شرکتهای برتر دانش بنیان با تفکر و روحیه بسیجی، ترویج فرهنگ تحقیق و نوآوری (معرفی ایدههای نوآورانه در حوزه توسعه و احیا صنعت)، الگوسازی در بین جامعه مخاطب در عرصه فناوری و صنعت (معرفی و الگوسازی نوآوران و محققان برتر با تفکر و روحیه بسیجی در حوزه صنعت) و معرفی کانونهای تخصصی و گروههای جهادی برتر در حوزه صنعت برگزار میشود.
به گفته وی؛ سازمان بسیج مستضعفین بر بسیج فراگیر در جهت دستیابی به افقهای رشد و توسعه دانایی محور کشور تاکید دارد.
رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور با اشاره به محورهای برگزاری این جشنواره نصریح کرد: نقش آفرینی در کمک به تحقق اقتصاد مقاومتی، راهکارهای پیشرفت و شکوفایی در صنعت، ارائه الگوی جهادی در صنعت، شبکهسازی عناصر موثر در صنعت کشور، معرفی اختراعات، نوآوریها و فعالیتهای موثر در حوزه صنعت و تبیین تحول درونی و اثربخشی بیرونی سازمان بسیج مهندسان صنعتی از محورهای برگزاری این جشنواره است.
وی افزود: قدری در حوزه صنعت از کارهای جهادی فاصله گرفتیم و اگر صنعت کشورمان بخواهد به عنوان موتور محرک اقتصاد کشور ایفای نقش کند، نیاز به کارهای انقلاب و جهادی دارد.
شهبازی تصربح کرد: الگو سازی در صنعت کشور به تحرک رشد منتج میشود و در بخش سوم در پی استفاده از ظرفیت بسیج به عنوان سازمان تسهیلگر در بخشهای صنعتی کشور هستیم.
وی افزود: این نمایشگاه در دو بخش نمایشگاهی و نشست برگزار میشود که بخش نمایشگاهی با حضور شرکتهای دانش بنیان و مهندسان سرآمد در دستگاههای دولتی به بررسی دلایل واردات برخی از کالاها میپردازد و در ادامه به کادرسازی و نحوه ایجاد یه ساختار علمی در حوزه صنعت خواهیم پرداخت.
شهبازی ادامه داد: تفاهم نامهای با مرکز استعداد درخشان آموزش و پرورش امضا کردیم تا با استفاده از نخبگان دانش آموزشی کادرسازی در آینده صنعت کشور صورت گیرد.
رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور تصریح کرد: حدود ۲۸۰ طرح نمایشگاهی از بین ۲ هزار طرح از سراسر کشور و پنج مجموعه وزارتخانه شایستگی عرضه در نمایشگاه را به دست آوردند.
به گفته وی، از ۵۰ طرح از سوی نخبگان دانش آموزی ۲۰ طرح نورد تأیید قرار گرفته است.
شهبازی بیان کرد: بین ۱۵۰۰ تا ۲۱۰۰ دستگاه کمباین برنج به کشور وارد میشود که در واقع بسیج مهندسین صنعت با مهندسی معکوس به فنآوری ساخت آن دست پیدا کرده است و اگر دولت از واردات این دستگاه جلوگیری کند، ما میتوانیم ابن دستگاه را با کیفیت بالاتر و ۵۰ میلیون تومان ارزانتر از نمونه خارجی در کشور تولید کنیم.
رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور ابراز کرد: مجموعه جی بی جی (گروه تجاری جهانی) در کشور با هدف معرفی ظرفیتهای داخلی به ۲۰ کشور ایجاد شده است و در سال گذشته ۱۸ میلیون دلار به توسعه صادرات کمک کرده است.
وی ادامه داد: ۷۰۰ مهندس سرآمد بسیجی در بخش عمومی با حضور رضا اردکانیان وزیر نیرو، امیر حاتمی وزیر دفاع، رضا رحمانی وزارت صمت و علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی هستهای برگزار میشود.
شهبازی ابراز کرد: در بخش استانها پنج مهندس سرآمد، پنج کانون برتر و پنج گروه برتر و در بخش وزارت ۱۰ مهندس سرامد و ۵ مدیر جهادی معرفی و از آنها تجلیل خواهد شد.
وی افزود: در بخش خواهران مهندس بسیجی با تبین نفش و جایگاه مهندسان خواهران در توسعه و شکوفایی صنعت دنبال خواهد شد.
رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور تصریح کرد: امسال در این نمایشگاه سه طرح اعتلای بسیج مهندسان صنعت با حضور غلام حسین غیب پرور فرمانده سازمان بسیج مستضعفین برگزار میشود.
وی افزود: از دو سال گذشته با برگزاری جلساتی با حضور فرمانده سازمان بسیج مستصعفین قرار شد نقش بسیح در حوزه فناوری و صنعت پررنگتر شود.
شهبازی با اشاره به ظرفیتهای تولید کشور بیان کرد: نزدیک به ۶ هزار قلم کالا به کشور وارد میشود و به جرئت میتوان گفت ۷۰ درصد این کالاها را میتوان در کشور با استفاده از ظرفیتهای داخلی تولید کرد.
وی افزود: با ایجاد این شبکه اجتماعی میتوان ضمن اشراف به ظرفیتهای داخلی از واردات بی رویه کالا جلوگیری کرد.
رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور بیان کرد:حدود ۹۰ هزار واحد صنعتی در کشور فعالیت میکند که ۳۱ هزار واحد آن با ۲۰ درصد ظرفیت خود فعالیت میکنند و در طرح صنعت یار به دنبال احیای این بخش از چرخه صنعتی کشور هستیم.
مجتبی اصغری دبیر جشنواره سرآمدان فناوری و صنعت در ادامه نشست بیان کرد: امسال علاوه بر ۳۲ کانون مستقر در استانها که همراه شرکتهای دانشبنیان در این جشنواره شرکت کردند، از مجموع ۶۰ کانون تخصصی وزارتخانه ۴۰ کانون به همراه محصولات خود شرکت میکنند.
دبیر جشنواره سرآمدان فناوری و صنعت تصریح کرد: نحوه ارائه محصولات در قالب شرکتهای دانش بنیان و وزارتخانهها در قالب اختراعات، محصولات نوآورانه و دستگاههای مهندسی معکوس شده توسط بسیجیان وزارتخانهها تولید شده است.
وی ادامه داد: ۲ هزار طرح از استانها دریافت شده و با بررسی تیم کارشناسی ۲۸۰ طرح شرایط حضور در نمایشگاه را بهدست آوردند.
اصغری بیان کرد: امسال در حوزه خواهران نخستین تشکل مهندسان سرآمد خواهران بسیجی در حوزه فناوری اطلاعات با حضور چهار وزارتخانه صنعت، نیرو، ارتباطات، نفت و سازمان انرژی هستهای رونمایی خواهد شد.
وی افزود: ۶ نشست جانبی برای ۶ وزارتخانه با موضوع نقش سرمایه انسانی در اعتلای سازمان با محوریت بسیج برگزار خواهد شد.
دومین جشنواره سرآمدان فناوری و صنعت به صورت متمرکز کشوری از ۴ تا ۶ اسفند ۹۷ در سالن خلیج فارس نمایشگاه بین المللی جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/