به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراکیها منبع تامین انرژی بدن انسان هستند و تنوع زیادی دارند که همین تنوع باعث شده برخی از موزههای جهان به خوراکی ها اختصاص پیدا کنند.
نخستین موزه شخصی ایران نیز به خوراکیها اختصاص پیدا کرده است. این موزه به همت استاد بهتونی در تبریز تاسیس شد. موزه مجسمههای خوراکی تبریز مکانی برای به نمایش گذاشتن مجسمههای گچی و سیمانی میوه جات، خشکبار، حبوبات، تنقلات، شیرینی ها، غذاهای آذربایجانی، غذاهای ایرانی و غذاهای خارجی است.
موزه مجسمههای خوراکی تبریز در سالهای اخیر به همت استاد بهتونی توسعه پیدا کرد تا جایی که جرج برندیار، نماینده سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی سازمان ملل متحد آن را تحسین کرد.
گفتنی است، برندیار از موزه مجسمههای خوراکی به عنوان مجموعهای بی نظیر و منحصر به فرد در سطح جهان یاد کرده است.
انتهای پیام/