اسکندری افزود: پیش بینی میشود ۴ هزار و ۸۰۰ تن پیاز برداشت و روانه بازار مصرف شود.
وی ادامه داد: زمان برداشت این محصول در شهرستان طارم اوایل مرداد ماه تا اوایل شهریور ماه است.
اسکندری گفت:رقم مورد کشت در این شهرستان رقم سفید محلی طارم میباشد که دارای عملکرد و کیفیت بسیار خوبی میباشد.
مدیر جهاد کشاورزی طارم اظهار کرد: پیازهای تولیدی شهرستان طارم همه ساله علاوه بر تامین نیاز داخل شهرستان و استان زنجان به استانهای همجوار از جمله گیلان، قزوین، تهران و سایر استانهای کشور صادر میشود.
انتهای پیام/ن
کشت پیاز در طارم