آیت الله عبداللهی گفت:ساده زیستی این عالم دینی برای طلاب و فضلای حوزه علمیه الگو و قابل توجه بود واز عناوین اعتباری دور بود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،آیت الله محمود عبداللهی عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: آیت الله مؤمن از شخصیت‌های جامع الاطراف در ابعاد مختلفی بود و همچنین از امتیازات ویژه‌ای برخوردار بود، پیش از انقلاب و ابتدای انقلاب اسلامی از اساتید فعال در مسائل مختلف انقلاب اسلامی بود.

وی اضافه کرد: جامعه مدرسین نهاد مهمی است که بین امام راحل و علما و اساتید حوزه علمیه واسطه بود و نقش مهمی در ترویج گفتمان افکار امام راحل و انتقال آن به مردم انجام می‌داد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به ویژگی‌های علمی آیت الله مؤمن ادامه داد: این عالم دینی پس از پیروزی انقلاب اسلامی از شاگردان امام خمینی (ره) و آیت الله محقق داماد بود وهمچنین از شاگردان مطرح مرحوم مرتضی حائری بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به نقش آیت الله مؤمن در نهضت امام خمینی (ره)عنوان کرد: این عالم دینی از افرادی بود که در جامعه مدرسین نقش مهمی داشت و در موضوعات مختلف فعال بود و این فعالیت‌ها سبب شد در رژیم شاه تبعید شود.

استاد حوزه علمیه تصریح کرد: آیت الله مؤمن از نظر فقهی، فقه خود را بر اساس فقه سنتی و جواهری پایه ریزی کرده بود و در نظریات علمی بر اساس نظریات فقهی شناخته شده عمل می‌کرد.

آیت الله عبداللهی عنوان کرد: آیت الله مؤمن موضوع ولایت فقیه را تدریس می‌کرد و مباحث فقهی ولایت فقیه را در سه جلد الولایه الهیه نوشت که مورد توجه اساتید و فضلای حوزه علمیه قرار گرفت.

وی گفت: در شورای نگهبان که موضوعات حکومتی و فقهی روز مطرح بود آیت الله مؤمن در کنار فقه به مباحث پویایی فقه توجه داشت و مسائل مورد نیاز جامعه مورد تاکید ایشان بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: آیت الله مؤمن مورد توجه امام راحل بود و توسط ایشان مأمور بازنگری و اصلاح قانون اساسی منصوب شد و در عین حال در دوره‌های مختلف شورای نگهبان از اعضای برجسته و مورد توجه بود.

استاد حوزه علمیه گفت: آیت الله مؤمن عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری بود و مسئولیت‌های مختلفی داشت، ولی زندگی ساده‌ای داشت و از تجملات پرهیز می‌کرد و هیچ گاه دنبال تجملات نبود و از آن بیزار بود.

وی با اشاره به خصوصیات اخلاقی آیت الله مؤمن عنوان کرد: ساده زیستی این عالم دینی برای طلاب و فضلای حوزه علمیه الگو و قابل توجه بود واز عناوین اعتباری دور بود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: آیت الله مؤمن در سال‌های آخر به دلیل فعالیت‌های حوزوی کمتر فرصت حضور در جلسات شورای نگهبان را داشت، اما مقام معظم رهبری بر حضور ایشان در شورای نگهبان اصرار داشتند و استعفای ایشان را مورد قبول واقع نشد وهمواره مورد توجه مقام معظم رهبری بود.

آیت‌الله عبداللهی خاطرنشان کرد: آیت الله مؤمن همان گونه که مباحث ولایت فقیه را بحث می‌کرد در عمل نیز در کنار، ولی فقیه تلاش می‌کرد که فعالیت‌های تائیدی انجام دهد، در دورانی که با ایشان همکاری داشتم به این نکته رسیدم نسبت به مسائل انقلاب اسلامی احساس مسئولیت دارد.

انتهای پیام/ح

آیت‌الله مومن هیچ‌گاه دنبال تجملات نبود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.