به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، محمدرضا حسین نژاد معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد با اشاره به مشکلات کالبدی و
بافت فرسوده به عنوان مهم ترین چالش در روستاهای حریم مشهد، گفت: سالانه هزینه هنگفتی را برای تعمیر و بهسازی ساختمانهای فرسوده این سکونتگاهها که در آینده به
شهر الحاق می شوند، به شهر تحمیل میشود.
وی با بیان اینکه لازم است هماهنگی میان تدوینکنندگان
طرح هادی ایجاد کنیم تا مجریان این طرحها، روستاهای حاشیه مشهد را به اندازه شهر مشهد در نظر بگیرند، افزود: هر مشکلی که در روستاهای حریم شهر مشهد حل نشده باقی بماند، پس از الحاق این روستاها با هزینه چند برابری امکان رفع دارد.
عضو هیات مدیره سازمان بازآفرینی فضاهای شهری مشهد تصریح کرد: اگر ما
نقشه های هوایی از پنج سال پیش تا کنون را بررسی کنیم می بینیم که حجم بالایی از فضای سبز موجود برای ساخت وساز نابود شده است.
وی عنوان کرد: اگر یک طرح جامع با افق پانزده ساله تدوین کنیم، همزمان باید یک افق جامع سی ساله نیز ترسیم کنیم، زیرا نگاه به دوردست موجب می شود ما در مسیر درست قرار گرفته و نواقص و ایرادات پیش از اجرا مرتفع شود.
معاون توسعه شهرسازی و معماری شهردار مشهد تصریح کرد: هر چه روستا به شهر مادر نزدیکتر باشد، اولویت بیشتری برای ساماندهی دارد، چرا که این روستاها به احتمال فراوان به مشهد الحاق می شود، بنابراین مشکلات موجود در روستاهای نزدیک تر به نوعی مشکلات مشهد به شمار می آید.
دبیرخانه تدوین فرصت ها و چالشهای پیش روی سکونتگاههای روستایی حریم کلان شهر مشهد در قالب چهار پانل تخصصی با حضور استادان دانشگاه، مدیران شهری، بخشداران و دهیاران و مسئولان مرتبط ملی و محلی به بررسی چالشها و فرصت های این
سکونتگاه ها پرداخته و نتایج آن در اختیار مدیران شهری قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام//ف.ح
حجم بالایی از فضای سبز موجود برای ساخت وساز نابود شده است