به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مازیار حسینی معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در مراسم گرامیداشت روز مهندس با بیان اینکه تاریخ مهندسی کشور قدمت ۵ هزار سالهای دارد، گفت: طی چند وقت اخیر کتاب تاریخ مهندسی ۵ هزار ساله ایران در دانشگاه تهران رونمایی شد و در این کتاب تمامی زوایای پنهان و مهم مهندسی کشور مطرح شده است.
وی با بیان اینکه در ایران آثار تاریخی بسیار بزرگی وجود دارد که هنوز بعد از گذشت چندین هزار سال بسیاری از گردشگران و مهندسان خارجی از ساخت چنین آثاری شگفتزده هستند، گفت: مسجد شیخ لطفالله و میدان نقش جهان در اصفهان از جمله آثار مهندسی است که تمامی قوانین و مقررات مهندسی در آنها رعایت شده است.
حسینی با بیان اینکه متأسفانه در دوران قاجار و پهلوی با ورود پادشاهان بیکفایت میزان آثار عمرانی کشور کاهش یافته است، گفت: در دوران پهلوی پادشاهان معتقد بودند که نیروهای ایرانی هیچ هنری از خود ندارند و باید تمامی اقدامات علمی و پژوهشی توسط مهندسان کشورهای خارجی انجام شود.
بیشتر بخوانید: مهار حاشیه نشینی استان خوزستان به بنیاد مسکن واگذار شد/ اتمام طرح مسکن مهر تا ۲ سال آینده
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: تحولاتی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در بخش مهندسی، مسکن و ساختمان ایجاد شده است بسیار چشمگیر است بطوریکه در بخش راه، مسکن و صنعت ساختمان شاهد آثار مهندسی فاخر هستیم.
وی افزود: پیش از انقلاب تنها ۳ پل حصارک، ستارخان و سیدخندان ساخته شده بود، اما امروزه ایران جزو ۶ کشور مطرح دنیا به شمار میرود و با اعتماد به جوانان ایران، ساخت چنین آثار فاخری ایجاد شده است.
حسینی توضیح داد: در تمامی سالهای بعد از انقلاب با جنگ یا تحریم مواجه بودیم و امروزه سختترین تحریمهای اقتصادی بر ما تحمیل شده است، اما آن چیزی که ما دنبال میکنیم، تفکر دینی و مدیریت ولایی است و کاری که باید انجام دهیم آن است که با روحیه جهادی نباید اجازه دهیم که دشمنان به کشور نظر داشته باشند.
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: باید با کمک و همکاری تمامی نیروهای جوان و متخصص بتوانیم نقاط ضعف را برطرف کنیم و با همافزایی ۵۰۰ هزار نیروی مهندس در کشور بتوانیم ایران آباد بسازیم.
انتهای پیام/