عظیم حجت عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی در گفتوگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از رشد ۴۰ تا ۵۰ درصدی تولید مرغ در ایام پایانی سال خبر داد و گفت: تولید ماهانه مرغ در ایام عادی سال به طور متوسط ۱۶۰ هزار تن بوده که در اسفند به کانال ۲۰۰ هزار تن میرسد و این امر بیانگر تولید روزانه ۵ هزار و ۵۰۰ تا ۵ هزار و ۶۰۰ تن است.
وی افزود: با توجه به ازدیاد تقاضا برای خرید مرغ در ایام اسفند، صادرات مرغ به منظور جلوگیری از نوسان قیمت تا ماه رمضان ممنوع اعلام شده است.
حجت با اشاره به اینکه ممنوعیت صادرات تأثیر چندانی در قیمت مرغ ندارد، بیان کرد: با توجه به آنکه مدیریت هزینه تمام شده و نهادههای تولید در کاهش قیمت اثر گذار است، از این رو جلوگیری از صادرات تنها به طور مقطعی و در کوتاه مدت تعادل قیمت بازار را به همراه دارد.
بیشتر بخوانید: جوجه یکروزه در بازار ارزان شد/مازاد ماهانه ۵ هزار تن گوشت مرغ در کشور
عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی با انتقاد از مباحث مطرح شده پیرامون واردات مرغ بیان کرد: مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و صمت در بحث واردات مرغ هیچگونه مذاکراتی با تشکلها نداشتند، در حالیکه تحقق این موضوع ضربه مهلکی به صنعت طیور اعم از اجداد مرغ گوشتی، مرغ مادر و کارخانههای دان وارد میکند.
وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت تولید داخل، نه تنها نیازی به واردات مرغ نداریم، بلکه این امکان وجود دارد که مازاد نیاز به بازارهای هدف صادر شود.
یوسفی در پایان تصریح کرد: مسئولان تنظیم بازار قیمت مرغ را براساس نهادههای دولتی محاسبه میکنند، درحالیکه نهادههایی که شرکت پشتیبانی امور دام توزیع میکند برای تنظیم بازار کافی نیست و تولیدکنندگان بخش عمده نیاز خود را ناچارند از بازار آزاد تهیه کنند.
انتهای پیام/
به نظر من یه پروتئین به عنوان حداقل سبد غذایی باید وجود داشته باشه که توی رستورانا نتونن سرو کنن و اگه مصرف بشه بشه ردیابی و جریمه کرد