رئیس سازمان دامپزشکی گفت: براساس آمار از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۵۰ هزار تن گوشت وارد کشور شده که این میزان واردات ۲ برابر سال گذشته است.
علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در گفتوگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه از ابتدای سال تا کنون بیش از ۲۴۰ هزارتن برای واردات گوشت ثبت سفارش صورت گرفته است، اظهار کرد: براساس آمار از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۵۰ هزارتن گوشت وارد کشور شده که این میزان واردات ۲ برابر سال گذشته است.
وی افزود: با توجه به آنکه پیک مصرف گوشت در سال ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار تن است، اما از ابتدای سال بیش از این میزان برای تنظیم بازار گوشت وارد کشور شده است.
به گفته رفیعی پور، سازمان دامپزشکی قبل از اعمال تحریمهای جدید در ثبت سفارش یا واردات گوشت اقدامات لازم را انجام داده است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور درباره آخرین وضع واردات دام زنده گفت: مدتی است قراردادهایی با کشورهای اروپایی و آمریکای لاتین مثل برزیل در حوزه واردات دام سنگین صورت گرفته است و محدودیتی در میزان واردات وجود ندارد.
بیشتر بخوانید: عرضه ۳۵ تنی اینترنتی گوشت قرمز در تهران/ ورود دادستان به پرونده قاچاق دام
وی با اشاره به اینکه واردکنندگان هیچگونه محدودیتی برای دریافت مجوز واردات دام زنده ندارند، بیان کرد: واردکنندگان از سازمان دامپزشکی میتوانند مجوز واردات از ۳ تا ۱۰۰ هزار راس دام سنگین را دریافت کنند.
این مقام مسئول از صدور مجوز واردات ۲۰۰ هزار راس دام زنده سبک تا پایان سال خبر داد و افزود: طی هفته گذشته نخستین محموله دام زنده وارد کشور شد که امیدواریم با استمرار واردات بازار گوشت به آرامش برسد.
رفیعی پور ادامه داد: هم اکنون مقدمات کار برای واردات دام زنده سنگین از کشورهای برزیل، ترکیه، افغانستان، پاکستان، عمان انجام شده است و واردکنندگان در مسیر انتقال دام هستند که در نهایت دامهای وارداتی را از طریق بنادر چابهار و دیگر بنادر یا مرز زمینی آذربایجانغربی وارد میکنند و پس از ذبح در کشتارگاههای رسمی، اقدام به توزیع گوشت در بازار خواهند کرد.
رئیس سازمان دامپزشکی درباره تأثیر صدور ابلاغیه جدید سازمان دامپزشکی در قاچاق دام بیان کرد: براساس صدور دستورالعمل جدید نیروی انتظامی، جهاد کشاورزی استانها و غیره مسئولیت بررسی و تردد دام در استانها را دارند که همکاری تمامی دستگاهها در کنار هم میتواند تأثیر جدی در کنترل قاچاق داشته باشد.
انتهای پیام/
توجه کن تا پنج ، شش ماه پیش چه چیزی بر سر زبان مردم می چرخید؟؟؟؟؟؟؟
#برجام
همه از عیب های برجام میگفتن خدایی هم بخوایم قضاوت کنیم به غیر از ضرر چیزی نداشت
حالا وضع جامعه به کجا رسیده و بر سر زبانها چی میچرخه
سکه ، طلا، قیمت خودرو (پراید)گوشت و .....
بله مردم نباید فکر و ذهنشون بره سمت برجام و از اون طرف FATF
همه اینها یه بازی سیاسیه که فشارش رو اوردن رو ملت
و این است نتیجه بی تدبیریهای وزارت جهاد کشاورزی!!!!
و.....