به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ جهانگیر تقی پور معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت گفت: شهروندان نیاز است با رعایت یک سری از موارد، از جعل و کلاهبرداری در امان باشند.
وی ادامه داد: کلاهبرداران با تماس تلفنی یا با ارسال پیامک و جعل هویت و غصب عنوان، خود را با نام مدیران و مسئولان ادارات دولتی، شخصیتهای مهم لشکری و کشوری معرفی و با لطائف الحیل درخواست اعلام شماره حساب یا شماره کارت بانکی شما را مینمایند، باید مراقب باشید پیش از تعیین صلاحیت و هویت واقعی شمارهای در اختیار آنها قرار داده نشود.
بیشتر بخوانید؛ کشف یک میلیارد و ۱۸۰ میلیون ریال کالای قاچاق در پایتخت
سرهنگ تقی پور ادامه داد: مجرمان کلاهبرداری ابتدا اقدام به ارسال پیامک (انفرادی یا در حجم انبوه) با متنهای اغوا کننده شامل: (شما برنده جایزه میلیونی شده اید)، یا (شما برنده خوشبخت این هفته هستید) و ... شما را ترغیب و تشویق برای مراجعه به نزدیکترین دستگاه خود پرداز میکنند و به این ترتیب همه وجوه شما را به سرقت میبرند.
وی افزود:به منظور جلوگیری از سوء استفاده و کپی کردن کارت بانکی در فروشگاهها و هنگام خرید از پایانه فروش به ویژه افراد سیار (دستفروش) شخصا رمز را وارد دستگاه نموده و از اعلام آن به فروشنده خودداری نمایند.
سرهنگ تقی پور با بیان اینکه حساسیت و اهمیت حفاظت از رمز دوم به مراتب بالاتر از رمز اول است چرا که هر نوع عملیات بانکی از طریق تلفن بانک، اینترنت، بانک، همراه بانک و .. بدون رمز دوم امکان پذیر نمیباشد.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت افزود: در زمان تنظیم قرار داد که سه نسخه است ضمن مطالعه دقیق متن آن حتما نسخه دوم و سوم نیز رویت و مطالعه و بعد امضا گردد چرا که سوابق نشان داده است که در بعضی مواقع نسخه دوم و سوم مطلب دیگری خلاف توافقات بوده تحریر گردیده است.
وی اضافه کرد: از اخذ چک قبل از تایید صاحب حساب به خصوص در بعد از ظهرها خودداری گردد و حتما به این نکته توجه داشته باشید که آگهی روزنامه دلیلی بر صحت مطالب و تبلیغات درج شده نیست.
انتهای پیام/