ژله فالوده یکی از دسر‌هایی است که با تهیه و میل کردن آن می‌توانید لذت ببرید.

طرز تهیه ژله فالودهبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ژله فالوده یکی از دسرهایی است که با تهیه و میل کردن آن می توانید از این دسر خوشمزه لذت ببرید.
 
مواد لازم برای ژله فالوده با طعم انگور:

ژله انگور برای قالب بزرگ ۴ تا بسته
فالوده شیرازی ۵۰۰ گرم (فالوده آماده یا رشته فالوده خشک)

طرز تهیه ژله فالوده با طعم انگور:

چهار بسته ژله را با ۶ لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا شفاف شود و ذرات ژله داخل آن مشخص نباشد.

این را کنار بگذارید تا یک کم خنک شود.

رشته‌های فالوده را از آب آن جدا کنید و به مواد بالا اضافه کنید (دقت کنید نباید داخل فالوده تان آبلیمو باشد)

اگر رشته فالوده خشک دارید با آب و شکر پنج دقیقه بجوشانید تا نرم شود و بعد به ژله اضافه کنید. این مواد را داخل قالب بریزید و قالب را ۶ ساعت داخل یخچال قرار بدهید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/
برچسب ها: ژله ، فالوده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.