به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، مدیر باغات جهاد کشاورزی استان کردستان با بیان این مطلب گفت: 50 بهره بردار استان 30 هکتار از اراضی خود را به کشت زعفران اختصاص داده اند که 20 هکتار آن بارور است.
حاجی میرزای با اشاره به اینکه بهره برداران همه ساله از نیمه دوم آبان کار برداشت محصول خود را آغاز می کنند، افزود: میانگین برداشت محصول زعفران در هر هکتار از مزارع این استان حدود چهار تا پنج کیلوگرم است.
شهرستان بیجار با اختصاص 6 هکتار از باغات خود به این محصول بیشترین سطح زیر کشت زعفران استان را در اختیار دارد
زعفران که از آن به عنوان طلای سرخ یاد می شود، علاوه بر سودآوری خوبی که برای کشاورزان دارد، می تواند پای دیگر صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته به خود را به کردستان باز کند و از طرفی دیگر وابستگی کشاورزی استان را به منابع آبی کاهش دهد.
انتهای پیام/ع