به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه فاضلی مدیرکل دفتر بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: امنیت در مفهوم عینی آن اندازهگیری فقدان تهدید علیه ارزشهاست و در مفهوم ذهنی به فقدان احساس ترس از اینکه چنین ارزشهایی مورد حمله قرار خواهد گرفت گفته میشود.
وی بر لزوم توجه به نقش آفرینی زنان در ترویج فرهنگ صلح و گفتگو در اجتماع و به تبع آن ارتقای امنیت اجتماعی جامعه تاکید کرد و گفت: زنان تضمین کننده امنیت و سلامت روانی اجتماع هستند و توجه و تلاش برای ارتقای سطح کیفی آنان تعیین کننده میزان سلامت اجتماعی جامعه است.
مدیرکل دفتر بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان افزود: توانمندسازی زنان یک مقوله بسیار مهم و گسترده است و از سیاستهای کلان دفتر بانوان و خانوادهی استانداری توجه و تلاش برای فراهم ساختن بستریست تا بتوانیم در مسیر توانمند سازی زنان تلاش کنیم.
وی تصریح کرد: از آنجا که دختران جوان و مادران جامعه سهم عمدهای از زندگی شهری را در اختیار دارند برقراری و تامین امنیت برای آنان یکی از اموری است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و با شناسایی المانهای مهم حفظ امنیت برای این گروه حساس، ضمن ایجاد یک محیط شاد و سالم، زنان و دختران جامعه را نیز برای ایجاد این امنیت تشویق کنیم.
فاضلی به بیان راهکارهای تامین این مهم پرداخت و افزود: مشارکت زنان در شناسایی نقاط پرخطر و پیشنهاد برای رفع آنها یکی از مسائل مهم و کلیدی برای ایجاد امنیت در شهرهاست.
انتهای پیام/گ