ملی پوش روئینگ کشورمان گفت: تنها دلیل اینکه برنامه تمرینات خود را تغییر ندادم این است که رو به پیشرف هستم و هر ساله نتایج بهتری توانسته ام کسب کنم.

به گزارش خبرنگار پایه و آبی گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، ملی پوشان روئینگ سوار کشورمان این روز‌ها در حال آمادگی برای شرکت در مسابقات کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۲ توکیو هستند. روز‌های گشته خبری منتشر شد مبنی بر اینکه نازنین ملایی و مریم امیدی پارسا ۲ ملی پوش روئینگ بانوان خود زا به تیم ملی معرفی نکردند و تمریناتشان را زیر نظر مربی سابق تیم ملی روئینگ بانوان افشین فرزام پیگیری می‌کنند. علت این موضوع را با نازنین ملایی نائب قهرمان مسابقات آسیایی جاکارتا در میان گذاشتیم و او در مورد این موضوع توضیح داد.

هر کس دیگری جای من بود بهترین را انتخاب می کرد تا اینکه یک قدم به عقب برگردد

نازنین ملایی ملی پوش روئینگ سوار کشورمان در مورد اینکه چرا تمریناتش را زیر نظر افشین فرزام انجام می‌دهد و با مربی که فدراسیون قایقرانی معرفی کرده است تمرین نمی‌کند گفت: من همان روال عادی تمرینات خودم که در گذشته انجام می‌دادم را ادامه می‌دهم و تغییری در این روند ایجاد نشده است و تنها دلیل اینکه برنامه تمرینات خود را تغییر ندادم این است که رو به پیشرف هستم و هر ساله نتایج بهتری توانسته ام کسب کنم. در حال حاضر نیز با اینکه حدود ۴ ماه از تمرینات گذشته است نسبت به سال گذشته سیر صعودی داشته ام. به نظرم هر ورزشکار دیگری در هر جای دنیا جای من باشد سعی می‌کند بهترین را انتخاب کند تا اینکه یک قدم به عقب بازگردد.

ملایی: مربی ام را تغییر ندادم، چون رو به پیشرفت هستم

او ادامه داد: من کار مربیگری بهناز مرادخانی را زیر سوال نمی‌برم، اما من نزدیک به ۵ سال است که سیستم بدنی و تمرینی ام را با تمرینات افشین فرزام هماهنگ کرده ام. هر ورزشکار حرفه‌ای اگر بخواهد سیستم تمرینی اش را به یک باره تغییر دهد به طور ناخواسته در یک پروسه ۶، ۷ ماهه دچار اختلال خواهد شد و در شرایط افت قرار می‌گیرد.

زمان کمی تا مسابقات کسب سهمیه المپیک باقی مانده است و نمی خواهم ریسک کنم

ملایی در مورد اینکه مسابقات کسب سهمیه نزدیک است و نمی‌خواهد در آستانه این بازی‌ها ریسکی انجام دهد گفت: کمتر از یکسال تا آغاز رقابت‌های کسب سهمیه المپیک باقی مانده است و به هیچ وجه نمی‌توانم این ریسک را انجام دهم و سیستم بدنی را در افت قرار دهم. این کار ریسک بالایی دارد و در این برهه ترجیح می‌دهم از هر یک ساعت و یک روزم بهینه استفاده کنم تا اینکه بخواهم یک ریسک بزرگ انجام دهم. من برای تمریناتی که الان انجام می‌دهم برنامه ریزی دارم و می‌دانم در آینده می‌خواهم به چه نتایجی برسم. اگر قرار باشد کاری انجام دهم که یکسال بعد با احتمال ۵۰ درصد به نتیجه مورد نظر برسم ترجیح می‌دهم آن کار را اصلا انجام ندهم.

در سالهای گذشته ورزشکاران قایقرانی چند مربی داشتند

دارنده مدال نقره بازی‌های آسیایی جاکارتا در پاسخ به این سوال که آیا انتخاب مرادخانی به عنوان سرمربی تیم ملی روئینگ بانوان اشتباه بوده است گفت: فکر نمی‌کنم فدراسیون برای انتخاب سرمربی تیم ملی بانوان اشتباه کرده باشد، چون در سال‌های گذشته نیز شرایط به گونه‌ای بوده است که ورزشکاران با چند مربی تمرین می‌کردند. در گذشته نیز این شرایط بوده که بعضی از ورزشکاران با افشین فرزام تمرین می‌کردند و بعضی دیگر با بهناز مراد خانی، این موضوع در تیم ملی قایقرانی یک موضوع عادی بود و هم در بخش آقایان و هم در بخش بانوان، ۲ تا ۳ مربی حضور داشتند که ورزشکاران با آن‌ها تمرین می‌کردند، اما الان این اتفاق افتاده است و مربی‌ها جدا شده اند.

ملایی: مربی ام را تغییر ندادم، چون رو به پیشرفت هستم

او ادامه داد: در ۴ سال گذشته ما برای تیم ملی روئینگ بانوان ۲ مربی داشته ایم و امسال اولین باری است می‌گویند همه باید با یک مربی کار کنند. دلیل این موضوع را نمی‌دانم و اصلا سوالی هم نپرسیدم، چون نمی‌خواهم وارد این حواشی شوم و تمام تمرکزم را روی تمرینات خودم گذاشته ام.

به همراه امیدی پارسا می خواهیم در مسابقات جهانی کسب سهمیه کنیم

ملایی در مورد تمریناتش برای کسب سهیمه المپیک گفت: من و مریم امیدی پارسا تمریناتمان را با هم انجام می‌دهیم و مسابقات اصلی که در پیش داریم مربوط به کسب سهیمه المپیک ۲۰۲۲ است. هدف من و امیدی پارسا این است که بتوان کار متفاوتی انجام دهیم و بیشتر تمرکزمان روی این موضوع است که بتوانیم در مسابقات جهانی کسب سهمیه کنیم که اگر شرایط به خوبی پیش برود این اتفاق دور از دسترس نخواهد بود.

او در مورد مسابقات کسب سهمیه گفت: مسابقات جهانی کسب سهمیه در شهریور ۹۸ خواهد بود و یک شانس مجدد در خرداد ماه ۹۹ خواهد بود که ۲ ماه قبل از آغاز المپیک برگزار می‌شود. به غیر از مسابقات جهانی ما یک فرصت در بازی‌های آسیایی که در اردیبهشت ۹۹ خواهد بود داریم.

ملی پوش روئینگ کشورمان در مورد پیش بینی که از این مسابقات دارد گفت: اگر تمام شرایط آمدگی پیش از مسابقات یعنی اردو‌ها و مسابقات برون مرزی که باید در آن شرکت کنیم به خوبی پیش برود به نظر من سال خوبی خواهیم داشت. کسب سهمیه المپیک نسبت به گذشته بسیار سخت‌تر شده است. در سال‌های گذشته سهمیه‌ها بر اساس این موضوع که در ماده‌های تک نفره آقایان و بانوان ۷ نفر اول سهمیه المپیک می‌گرفتند و در ماده ۲ نفره آقایان و بانوان ۳ تیم اول سهمیه المپیک را دریافت می‌کردند، اما الان دیگر رقابت بین دختر‌ها و پسر‌ها جدا نیست و با هم است. هر کسی که بتواند مدال برتر را بدست آورد آن فرد سهمیه المپیک را دریافت می‌کند. یعنی اگر ۲ قایق تک نفره و ۲ قایق ۲ نفره چه پسر چه دختر یک نفر طلال بگیرد فقط طلا می‌تواند سهیمه بگیرد و حتی اگر آن یک نفر نقره بگیرد آن یک نفر به المپیک می‌رود. حتی اگر ۳ طلا کسب کنیم فقط ۲ طلا سهیمه می‌گیرند و سومین طلا حذف می‌شود.

ملایی: مربی ام را تغییر ندادم، چون رو به پیشرفت هستم

منتظر هستیم تا انتخابات فدراسیون انجام شود

او در مورد شرایط فدراسیون قایقرانی گفت: فدراسیون قایقرانی مدتی بود که با سرپرست اداره می‌شد و شرایطش تغییر کرده بود. منتظر هستیم تا انتخابات فدراسیون انجام شود و ببینیم چه کسی به عنوان رئیس جدید انتخاب خواهد شد.

وارد حواشی نمی شوم و تمام تمرکزم روی تمریناتم خواهد بود

ملایی در پاسخ به این سوال که آیا امکان دارد با انتخاب رئیس جدید شرایط تمرینات و مربیان تغییری کند گفت: بستگی دارد که شرایط انتخابات چگونه باشد و چه کسی به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شود و چه تصمیماتی بگیرد. هر رئیسی شرایط خاص خود را دارد، اما من نمی‌دانم چه اتفاقی می‌خواهد بیافتد و دخالتی در این موضوع انجام نمی‌دهم. من فقط تمریناتم را پیگیری می‌کنم و به نظرم با وارد شدن در این حواشی فقط زمان را از دست می‌دهیم در حالی که کشور‌های دیگر هر روز بیشتر از روز‌های قبلی تمرین می‌کنند و به خودشان فشار می‌آورند.


بیشتر بخوانید:

فدراسیون قایقرانی جاده سلامت را تعطیل کرد

ملکی: برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو آماده می‌شویم

برگزاری تست انتخابی تیم ملی روئینگ مردان


انتهای پیام/

صحبت های ملایی در مورد آمادگی برای شرکت در مسابقات کسب سهمیه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار