ظهیری گفت: سیره حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان سبک زندگی اسلامی الگویی برای دختران و زنان قرار گیرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، معصومه ظهیری معاون حوزه‌های علمیه خواهران گفت: خلقت حضرت نوری است و ایشان برگزیده هستی قرار داده شده اند و آن حضرت بهترین انسان و الگو برای خوبان اعم از زنان و مردان هستند، ولی به دلیل شاخص‌های جنسیتی که یک مادر، همسر و دختری نمونه برای پیامبر (ص) بودند، می‌توانند برای جنس زنان الگویی فاخر باشند.

وی اضافه کرد: امام صادق (ع) در روایتی ایشان را ستاره فروزان آسمان هستی و پیامبر گرامی اسلام (ص) نیز سیدالنساءالعالمین نامیده اند.

ظهیری بیان کرد: شناخت سیره حضرت زهرا (س) یعنی شناخت ابعاد زندگی حضرت به ویژه نوع دوستی، پاسخگویی و خلق حضرت در زندگی فردی، خانوادگی، حیات سیاسی و اجتماعی که زمان و مکان ندارد برای ارتقاء جایگاه شیعه و سبک سازی زندگی حضرت فاطمه (س) برای نسل جوان، باید بتوانیم این صفات فراجنسیتی و فرازمانی حضرت را به شیوه اصلی و زمانی خودمان تبدیل کنیم و از ایشان الگوگیری نماییم.

وی با تاکید بر این که باید وارد جزییات و ابعاد زندگی حضرت فاطمه (س) شویم، گفت: در شرایط سختی‌ها و مشکلات می‌توانیم مراجعه‌ای به زندگی آن حضرت داشته باشیم تا نحوه مواجهه ایشان را با شرایط زندگی و صبر و استقامت بیاموزیم.

معاون حوزه علمیه خواهران با بیان این که حضرت زهرا (س) به عنوان برترین الگو بهترین اسوه برای زنان است، تاکید کرد: باید برای فرهنگ سازی زندگی حضرت زهرا (س)، ترویج سیره آن حضرت و تبدیل آن به سبک زندگی برای عصر حاضر بیش از گذشته اهتمام داشته باشیم.

وی مهمترین وجه زندگی حضرت فاطمه (س) را زیست عفیفانه عنوان و بیان کرد: عفیف بودن حضرت زهرا (س) اختصاص به پوشش و سبک ایشان ندارد، بلکه خلق حضرت و سیره ایشان در این مساله کاملا روشن است.حضرت در ساده زیستی عفیف بودند، چون زیاده طلب نبودند، در اهتمام به مساله تربیت فرزند و همسرداری عفیف بودندد، چون توقع زیادی از خانواده نداشتند.

وی با اشاره به روحیه سازگاری حضرت فاطمه (س)، افزود: حضرت علی (ع) درباره ایشان می‌فرمایند: نگاه به چهره زهرا (س) غم‌ها را از من می‌زداید و در جای دیگر می‌فرمایند: ایشان هرگز من را به خشم نیاورد.

ظهیری بیان کرد: حضرت فاطمه (س) به عنوان مادری عفیف و پاک دامن بودند که در تربیت نسل بسیار موفق بودند و روحیه و خُلق اطاعت از خداوند و بنده صالح بودن را بعد از خودشان به ارمغان گذاشتند.

وی افزود: همچنین بخشی از ابعاد حضرت حضور و تعاملات اجتماعی است که برخاسته از عفاف، پاکدامنی، طهارت، نوعدوستی و خلق نیکوی حضرت فاطمه (س) بوده است.

حضرت زهرا (س) در بیستم جمادی الثانی سال دوم بعثت به دنیا آمدند. پدرشان محمد (ص) و مادرشان خدیجه (س) نام دارد.آن حضرت در سوم جمادی الاخر سال ۱۱ هجری در راه دفاع از ولایت به شهادت رسیدند.

 

انتهای پیام /الف

سیره حضرت زهرا (س) به عنوان سبک زندگی اسلامی قرار گیرد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار